Gündem

Özkara´nın Kayseri Heyecanı

Özkara´nın Kayseri Heyecanı

Özkara´nın Kayseri Heyecanı
20-03-2014 17:54


RUHİ DEMİR

2011 -  2012 sezonunda Kayseri Erciyesspor’dan, Sivasspor’a transfer olan Özkara, bu hafta sonu eski takımına karşı forma giyecek.

3 sezondur Sivasspor forması giyen Cihan Özkara, Roberto Carlos’un takımın başına gelmesi ile birlikte bu sezon Süper Lig’de çok fazla forma şansı bulamadı. 11 maçta sonradan dahil olduğu karşılaşmalarda 93 dakika oynama şansı bulan Özkara bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi. Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında 5’i ilk 11’de olmak üzere toplam 8 maçta 437 dakika oyunda kalan Özkara bu maçlarda 2 gol attı.

Forvet oyuncusu Cihan Özkara kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ancak son haftalarda bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Kötü gidişatı Kayseri Erciyesspor maçında alacakları galibiyetle sonlandıracaklarına inandığını dile getiren Özkara, 'Hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile çok zor bir maç yapacağız. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına dönüm maçı olarak bakıyoruz' dedi.

22 yaşındaki genç oyuncu 1 sezon formasını terlettiği Kayseri Erciyesspor maçının kendisi için çok özel bir karşılaşma olacağını ifade etti.

Kendisini iyi hissettiğini aktaran Özkara, Carlos'un görev vermesi durumunda elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER