Spor

Otyakmaz´ın Adı Caddeye Verildi

Otyakmaz´ın Adı Caddeye Verildi

Otyakmaz´ın Adı Caddeye Verildi
18-10-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor´un efsane başkanı Mecnun Otyakmaz´ın başarısı, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivas Belediye Meclisi tarafından ödüllendirildi.

Sivasspor´u Süper Lig´e çıkaran ve birçok başarıya imza atan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz´ın ismi belediye tarafından bir caddeye verildi.

Osman Seçilmiş´in ardından 2004-2005 sezonunda başkanlık görevine seçilen Otyakmaz, Sivasspor´u Süper Lig´e taşıyan isim oldu. Başarılı yöneticiliği ile kırmızı-beyazlı camia ve Sivaslılar tarafından oldukça sevilen Mecnun Başkan´ın ismi stadyum girişindeki caddeye verildi.

Belediye Meclis Toplantısı´nda Başkan Sami Aydın tarafından sunulan teklif, meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak kabul edildi.

BAŞKAN AYDIN: ?O CADDEYE

EN UYGUN İSİMDİ?

Konu ile ilgili açıklama yapan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise şunları söyledi; ?Biz ismi belli olmayan yeni yaptığımız caddelere, parklara, köprülere, üst geçitlere isim veriyoruz. Tanımsız olanları tanımlı hale getirelim diye talimat vermiştim. Bu kapsamda da stadyuma uzanan caddemizi açalı çok olmadı. Buraya Mecnun Bey´in isminin uygun olacağını düşündük. Sivasspor 2005´ten bu yana Süper Lig´de kalıcı ama ben yöneticilik yapan birisi olarak hiçbir başarının tesadüfü olduğuna inanmam. Bunda bir emek vardır, bunda bir gayret vardır. Bu başarıda en büyük emeği Mecnun Bey´de olduğuna inanıyorum. O yüzden de stadyuma giden caddenin ismi noktasında en uygun ismi Mecnun Otyakmaz isminin olacağına düşündüm. Mecnun Bey´e de düşüncemi aktardım. O da sağ olsun Memnun olacağını ifade etti. Bizde meclisimize teklif ederek bu kararı aldık. Bu hafta maçtan öncede tabelamızın kurdelesini birlikte keseceğiz.?

KURDELE KESİM TÖRENİ

CUMARTESİ GÜNÜ

20 Ekim Cumartesi günü saat 19.00´da oynanacak olan Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi saat 18.00´de, Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz´ın adı verilen cadde için kurdele kesim töreni yapılacak.

/resimler/2018-10/17/1145541321037.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER