Spor

Partizanı 2-0’la Geçti

Partizanı 2-0’la Geçti

Partizanı 2-0’la Geçti
05-12-2022 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Katar'da büyük bir heyecanla devam eden 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya Belek'te çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, kamptaki ilk hazırlık maçında Arnavut Ligi ekibi Partizani ile karşılaştı.

Fanatic Tur sahasında oynanan mücadeleden kırmızı-beyazlı takım 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı hakem Ömer Faruk Turtay, Hidayet Zeybek ve Gökberk Çelikbaş üçlüsü yönetti.

Yiğidolar'ın deneyimli Teknik Direktörü Rıza Çalımbay sahaya; Muammer Yıldırım, Erdoğan Yeşilyurt, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Ziya Erdal, Robin Yalçın, Isaac Cofie, Kader Keita, Ahmed Musa, Karol Angielski ve Mustapha Yatabare ilk 11'iyle çıktı.

ALİ ŞAŞAL YEDEK KALDI

Sivasspor'un yedeklerinde ise; Ali Şaşal Vural, Emre Satılmış, Murat Paluli, Uğur Çiftçi, Fredrik Ulvestad, Charis Charisis, Armin Derlek ve Emre Gökay yer aldı. Kaleci Ali Şaşal Vural'ın oynanan maçta yedek kalması ise spor kamuoyu tarafından merak edildi.

İLK DEVRE FİŞİ ÇEKTİ

Mücadele Demir Grup Sivasspor'un gollerini 23. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 42. dakikada Mustapha Yatabare kaydetti. İlk devreyi 2-0 önde kapatan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarı ise sakin bir futbol oynayarak maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

FK LİEPAJA MAÇI BUGÜN

Antalya kampının ikinci hazırlık maçında Sivasspor'un bugün Traktör ile oynayacağı hazırlık maçı ise iptal edildi. Demir Grup Sivasspor bugün saat 12.00'de Fanatic Tur Sports Center'da Letonya Ligi ekibi FK Liepaja ile karşılaşacak.

10 ARALIK'TA ANTALYA BİTİYOR

Diğer yandan kırmızı-beyazlı ekip 10 Aralık Cumartesi Antalya kampını tamamlayacak. 2 gün izin yapacak futbolcular daha sonra 13 Aralık Salı günü Sivas'ta toplanarak hazırlıklarına Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde devam edecek. Yiğidolar'ın Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında 25 Aralık Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER