Gündem

Belediye, Payas Maçına Hazır

Belediye, Payas Maçına Hazır

Belediye, Payas Maçına Hazır
15-11-2013 17:00


OĞUZHAN SARZEP

Siirtspor’u 1- 0 yenerek, son haftalardaki galibiyetlerin ardından moral bulan Sivas Dört Eylül Belediyespor, İskenderun’dan da moralli dönmek istiyor.

Sivas Dört Eylül Beldiyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Adıyaman’a kazanmak için gideceklerini söyledi.

Payas Belediyespor takımının çok dirençli ve çok koşan bir takım olduğunu belirten Alaettin Çiçek, iyi mücadeleyle kazanmak istediklerini söyledi.

Çiçek, Payas Belediye takımının ligin altında bulunan ama bulunduğu yerle kalitesi örtüşmeyen bir takım olduğunu söyledi.

Payas takımının iyi oyunculardan kurulu ve iyi top kullanan bir takım olduğunu belirten Çiçek, ‘Zaten aldığı sonuçlara baktığımızda çok beraberliği olan bir takım. İyi bir takımla oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Kendimizi buna göre hazırladık. Hafta içerisinde çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık.  Çalışmalarımızı, Siirt maçında oynayan ve oynamayanlar olarak iki grup halinde yapıyoruz. Oynayan arkadaşlarımıza biraz daha yumuşak jenerasyon tarzı bir çalışma yapıyoruz. Oynamayan arkadaşlarımıza ise biraz yoğun çalışma yapıyoruz. Takımda cezalı futbolcu yok. Ufak sakatlıklar var. Her zaman olduğu gibi rakibin kim olduğu önemli değil, ya da nerede oynamamız önemli değil. Biz maç kazanmak için gideceğiz. Umuyorum düşündüğümüz gibi gelişecek. Mutlak galibiyet için oynayacağız’  dedi.    

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise son üç haftada güzel galibiyetler aldıklarını, bu haftada bu galibiyet serisine Payas Belediyespor’u yenerek devam etmek istediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat, ‘Takımımız iyi gidiyor. Teknik heyetimizden memnunuz. Sporcularımız da büyük bir kenetlenme, arkadaşlık kardeşlik var’ dedi.

Payas Belediyespor maçına galibiyet için gideceklerini belirten Başkan Polat, takıma güvendiğini belirterek, ‘Hafta sonu inşallah Payas Belediyespor’u yenip üç puanı alarak Sivas’a mutlu olarak döneceğiz’ dedi.

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Belediyespor, Payas Belediyespor ile oynayacağı lig maçı için bugün sabah karayolu ile İskenderun’a hareket edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER