Spor

Robinho´ya Vize Yok!

Robinho´ya Vize Yok!

Robinho´ya Vize Yok!
26-12-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor´da gösterdiği başarılı performansla büyük kulüplerin iştahını kabartan Brezilyalı yıldız Robinho için kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz´dan açıklama geldi.

Ulusal bir spor kanalına açıklamada bulunan Otyakmaz, Brezilyalı futbolcu Robinho´nun takımda kalması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

?RESMİ BİR TEKLİF YOK?

Başkan Otyakmaz, ?Robinho Başahşehir´le anlaştı? iddialarına karşılık, ?Başakşehir´in diğer kulüplerimizin Robinho´yu düşünmesi gündemine almaları normal. Bize de benzer dedikodular geliyor. Ama şu ana kadar ne Başakşehir´den ne de diğer İstanbul kulüplerinden bize gelen resmi bir teklif oldu. Kaldı ki biz Robinho´yu bırakmak istemiyoruz? dedi.

?UMARIM SÖZLEŞMEMİZİ UZATIRIZ?

Otyakmaz sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Robinho ile bir süre önce masaya oturduklarını ve sözleşme uzatmak için teklif yaptıklarını hatırlatarak, ?Biz Robinho´yu bırakmak istemiyoruz, o da buradan memnun. Biz oyuncumuzla sözleşmemizi uzatmak istiyoruz. Kendisinden bu konuda cevap bekliyoruz. Robinho´nun bir takım için ne kadar önemli bir avantaj teşkil ettiği ortada, umarım Robinho ile sözleşmemizi uzatırız? ifadelerini kullandı.

/resimler/2018-12/25/1529562336376.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER