Gündem

2 Maçta 10 Gol

2 Maçta 10 Gol

2 Maçta 10 Gol
11-11-2013 17:01


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas’ı üçüncü ligde temsil eden Dört Eylül Belediyespor, ikinci deplasman galibiyetini Adıyamanspor karşısında kazandı.

Geçen hafta Ankara deplasmanında Adliyespor’u 5 – 2 yenen Sivas Dört Eylül Belediyespor, Adıyaman’da Adıyamanspor’u da aynı skorla mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Erkan Yurtsever yönetirken, yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Ertan Başdağ ve İbrahim Akar ile dördüncü hakem Mustafa Murat Oğuz yaptılar.

Müsabakayı, Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Genel Sekreter Şakir Yalçın ile çok sayıda Adıyamanlı futbolseverler izledi.

İlk yarı, Sivas Dört Eylül Belediyespor’un vuruşuyla başladı. Maçın 12. dakikasında ev sahibi ekip Adıyamanspor, Feyyaz Belen’in penaltıdan attığı golle 1 – 0 öne geçti.

Sivas Dört Eylül Belediyespor, golden kısa bir süre sonra maçın 17. dakikasında Mehmet Murat Uçar’ın attığı güzel golle skoru 1 – 1’e getirdi. Sivas Dört Eylül Belediyespor, karşılaşmanın 24 ve 42. dakikalarında Ziya İnday’ın atığı güzel gollerle, durumu 3 – 1’e getirdi.  ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Adıyamanspor başladı. Maçın 50. dakikasında Sivas Dört Eylül Belediyespor, üstün oynadığı Adıyamanspor  karşısında farkı dörde çıkaran golü Gökhan Özer’in ayağından kazandı ve skoru  4 – 1’e getirdi.  İlerleyen dakikalardan takımının beraberlik golünü atan Mehmet Murat Uçar, Sivas Dört Eylül Belediyespor’un beşinci golünü attı.

Adıyamanspor takımı, maçın 86.  dakikasına Feyyaz Belen’in attığı golle skoru 5 – 2’ye getirdi. Maç bu sonuçla tamamlandı.

Dört Eylül Belediyepor, 11. hafta maçından 3 puanla ayrılırken, puanını 20’ye yükselterek, ligde ikinci sıraya yerleşti.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik direktör Alaettin Çiçek, zor ve güzel bir maç oynadıklarını belirterek, karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını söyledi. 

Rakibe göre üstün oynadıklarını belirten Çiçek, ‘Seyircinin burada  bize bakışı ve katkısı, misafirperverliği ve desteği ve aynı zamanda iyi futbolun neticesinde farklı bir skorla kazandık. Sahada göstermiş oldukları çaba ve özveriden dolayı ben sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz . Lig uzun bir maraton. Bu maratonun 11. basamağındayız. Takımda birlik, beraberlik ve kardeşlik var. İnşallah diğer kalan maçlarımızı da kazanarak bu maratonu en iyi şekilde tamamlayarak hedeflediğimiz amaca ve noktaya ulaşırız’ dedi. 

Sivas Dört Eylül Belediyespor’un, Sivas’ı Türk futbolunda çok güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirten Çiçek, hafta içerisinde Çarşamba günü ligde Siirtsporla Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde  oynayacaklarını belirterek, ‘Biz sağlam adımlarla yürüyoruz. Nereye yürürüz, onu hep birlikte işin sonunda göreceğiz. Şunu net olarak söyleyebilirim ki, sezona başladığımızda çok genç bir kadroyla başladık. Bize ve bu takıma güvensinler yeter. Bu takımı ileriki günlerde çok iyi günler bekliyor’ dedi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Spor Toto 3.ligin 1. grubun 12. haftasında 13 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 13.30’da Siirtspor’la kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER