Gündem

?Türkiye´de İlk Olacak?

?Türkiye´de İlk Olacak?

?Türkiye´de İlk Olacak?
20-12-2013 17:12


OĞUZHAN SARZEP

Siv-Yapı emlakçılarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Emlakçılara Sıcak Çermik´e kurulacak olan Termal Otel´in projesini anlatan Bilici İnşaat. Siv-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Bilici, bu projenin Türkiye´de bir ilk olduğunu söyledi.

Çimen Gurme de Sivas´ta hizmet veren emlakçılar ile akşam yemeğinde buluşan Akif Bilici, emlakçılara projeleri hakkında bilgi verdi.

Yemek programında emlaçılara bir sunum yapan Bilici İnşaat. Siv-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Bilici, Bilici Yaşam ve İş Merkezi projesiyle Sivas`ın ilk Residance projesini hayata geçirdiklerini daha sonra Bahçekent Villalarıyla da Sivas`ın ilk akıllı sistem villa projesine imza attıklarını söyledi. Sıcak Çermik´te kurulacak olan Bilici Termal hakkında da emlakçılara bilgi veren Bilici, ?Türkiye`nin ilk ekojeotermal devremülk ve tatil köyü projesi ile Türkiye`de ilk defa zeminden soğutma uygulanarak, Sivas`ın uzun yıllar özlemini çektiği Sıcak Çermik sevdasına son vermeyi hedefliyoruz? şeklinde konuştu.

Sıcak Çermik´e kurulacak olan Termal Otel´in yaklaşık 40 Milyon TL´lik bir yatırım projesi olduğunu vurgulayan Bilici ?Bu anlamda projemizin Sivas´a sağlayacağı iş istihdamı ve ekonomik anlamda ki katkısı göz ardı edilemez. Yaklaşık 40 milyon TL´lik bir yatırım projesi ve akabinde 48 dönüm arazi üzerine yapacağımız 60 Milyon Dolarlık bir projeyi topladığımızda bu Sivas için önemli bir yatırım? dedi. Daha sonra emlakçıların sorularını yanıtlayan Bilici, emlakçılarla ortak olarak çalışmaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER