Gündem

HASRET GİDERDİLER

HASRET GİDERDİLER

HASRET GİDERDİLER
29-06-2013 17:48


ERSAN ARSLAN

Program sonrasında Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte gazetemiz objektiflerine poz veren, Vali Öz ve Vali Dalmaz, ‘program vesilesi Sivas’ta hasret gidereceğiz’ dedi.

Sivas’ın çok güzel bir şehir haline dönüştüğünü belirten Amasya Valisi Celil Öz, ‘Sivas tarihi ve kültürel zenginlikleri başta olmak üzere her yönüyle önemli bir kentimiz. Son yıllarda yapılan çalışmalarla daha güzel bir şehir haline gelmiş. Sivas deyince bende çok farklı duygular var. 2001-2005 sonu itibariyle 4,5 yıl yaklaşık burada görev yaptım ve şuanda Amasya Valisi olarak görev yapıyorum. Sivas’ta tekrar bulunmak, o dönem belki belirli bir mesafe alınmış olabilir ama çok hızlanan çalışmaların, kültür kenti, tarih kenti konusundaki çalışmaların yapılmış olması, kent meydanından, medreselerden, diğer tarihi dokularda önemli çalışmaların yapılmış olmasını geniş şekilde görmek çok mutlu etti. Sivas’ta olmaktan çok mutlu oldum’ dedi.

Vali Veysel Dalmaz ise, ‘Sivas’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, Sivas’ın her geçen gün yükselen bir grafiği var, Sivas’ta güzel gelişmeler yaşanıyor. Bıraktığımız mesafeden çok daha ileride bir Sivas’ı bulmak bana ayrı bir mutluluk verdi. Bunun için emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum’ dedi.

Vali Kemelek ise, Vali Dalmaz ve Vali Celil Öz ile çok önceden tanıştıklarını belirterek, daha önce Sivas’ta görev yapmış iki değerli Valimizi tekrar Sivas’ta görmekten, onları burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER