Gündem

?Sivas İle Gaziantep Arasında Köprü Kurmak İstiyorum?

?Sivas İle Gaziantep Arasında Köprü Kurmak İstiyorum?

?Sivas İle Gaziantep Arasında Köprü Kurmak İstiyorum?
31-10-2018 07:00


FATİH TABUR

Hafta sonu yayımlanan 2018/202 sayılı kararnameyle Sivas Valiliği görevinden Gaziantep Valiliği görevine atanan Davut Gül, veda ziyaretleri kapsamında Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu´nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Gül, Gaziantep Valiliğine atandığını hatırlatarak, "Teveccühleriyle şahsıma bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

?SİVASLILARI ÇOK SEVİYORUM?

Sivas´ın İç Anadolu Bölgesinde yer alan önemli illerden birisi olduğunu belirten Vali Gül, "Sivas ve ilçelerinde kamu yatırımları konusunda birçok yatırım tamamlandı. Güzel yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Gaziantep´te göreve başladıktan sonra Sivas ile Gaziantep arasında bir köprü kurmak istiyorum. Gaziantep´teki iş adamları ile Sivaslı iş adamlarımızı gerçekleştireceğimiz ortak toplantılar ile tanıştırmak, Sivas´ı tanımalarına ve yatırım yapmalarına vesile olmak en büyük arzum. Sivas´ı ve Sivaslıları çok seviyorum. Bu bağlamda, sizlerin ve Sivas halkının haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Gaziantep´te bir eviniz olduğunu bilmenizi arzu ediyorum? diye konuştu.

?SİVAS´A GÜZEL YATIRIMLAR KAZANDIRDINIZ?

Ziyaretlerin ötürü Vali Gül´e teşekkür eden Başkan Hastaoğlu ise "Sivas´tan gitmenize üzülürken büyükşehirde görev yapacak olmanıza da çok sevindik. Sivas´a güzel hizmetler ve yatırımlar kazandırdınız. Gaziantep´te de bu hizmetleri daha fazlasıyla yapacağınızı biliyorum. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan Hastaoğlu, Vali Gül´e günün anısına gümüş Selçuklu Kartalı ve Hayat Ağacı işlemeli sandık içerisinde ilimize has ürünler hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER