Gündem

Sivas'ta Doktorlar Filistin'e 100 Bin Lira Bağışladı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından ülke genelinde başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına Sivas Numune Hastanesinde görev yapan doktorlar 100 bin lira katkıda bulundu.

Sivas'ta Doktorlar Filistin'e 100 Bin Lira Bağışladı
30-04-2024 09:55
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

Sivas Numune Hastanesi Tevhit Cami İmam Hatibi Murat Ekinci, Filistin’e destek için hastanede yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya kayıtsız kalmayan Numune Hastanesi doktorları kendi aralarında topladıkları 100 bin TL’yi Filistin’e gönderilmek üzere imam hatip Ekinci’ye teslim etti.

Din görevlisi Murat Ekinci toplanan bağışları sağlık personeli adına Filistin’e ulaştırılmak üzere TDV Sivas Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya teslim etti.

Desteklerinden dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden İl Müftüsü Altunkaya, “TDV Genel Merkezi koordinesinde Filistin için başlatılan yardım kampanyasına 7’ den 70’e, memurundan amirine tüm halkın destek sağlaması, Türk milletinin yardımseverlik konusunda tüm dünyaya örnek olan bir millet olduğunu bir kez daha göstermiştir. Sağlık personelimizin göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER