Gündem

Sivaslı Başkan Sezerer’e TGF’de Önemli Görev

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, Gebze’de gerçekleştirilen Basın Vakfı’nın Genel Kurulu’nda 2. Başkan olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu olarak seçildi.

Sivaslı Başkan Sezerer’e TGF’de Önemli Görev
24-04-2024 13:58
SİVAS

Haber Merkezi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 69. Başkanlar Konseyi toplantısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanları ve gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Anadolu basınının son durumu, sıkıntıları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı TGF 69. Başkanlar Konseyi toplantısının ardından Basın VakfıOlağan Genel Kurulu ’da gerçekleştirildi.

Genel Kurulda yapılan seçim sonrasında TGF Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, 2. başkan olarak Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu olarak seçildi.

OMUZLARIMIZDAKİ YÜK BİRAZ DAHA ARTTI

Genel kurulda, kendisine teveccüh göstererek 2 önemli göreve daha layık görenlere teşekkür eden, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Sorumlusu hakan Sezerer, “Omuzlarımızdaki yük biraz daha artmıştır. Bu yükü, mesleğimizi korumayı amaçlayan herkes ile dayanışma ruhu içinde taşıyarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim yolumuz dayanışmayı güçlendirerek, gazetecilerin meslek onuruna sahip çıkmasını sağlamaktır” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER