Gündem

HAKEME RAĞMEN (1-1)

HAKEME RAĞMEN (1-1)

HAKEME RAĞMEN (1-1)
23-03-2014 19:38


OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor, Kayseri deplasmanında bu kez de Yankaya’ya çarptı. 5 haftalık kötü gidişin ardından mutlak galibiyet için Kayseri deplasmanına çıkan Sivasspor’da iyi oyun galibiyeti getirmedi.

Sivasspor Özkahya ve Özkalfa’nın ardından bu kez de Yankaya engelini aşamadı. Ancak 35 metreden Aydın’ın attığı füze hem Erciyes’i hem de Yankaya’yı geçti. Sivasspor Erciyes deplasmanından altın değerinde 1 puanla döndü.

Spor Toto Süper Lig'de, Kayseri Erciyespor ile Sivasspor arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.

12. dakikada sol kanattan Yasin Öztekin'nin altı pasa gönderdiği topa Edinho dokunamayınca ev sahibi ekip pozisyondan yararlanamadı.

18. dakikada Emre Öztürk'ün ortasında ceza sahasında zor pozisyondaki Edinho'nun dokunduğu meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanını terk etti.

30. dakikada Edinho'nun yaklaşık 25 metreden çektiği şutta top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

GOL DAKİKALARI

57. dakikada Kayseri Erciyesspor Edinho'nun penaltı golü ile öne geçti. Jakub Navratil'in Senijad Ibricic'e yaptığı faul sonrası hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi. Edinho yerden net bir vuruşla topu ağlara göndererek Kayseri Erciyesspor’u 1 – 0 geçirdi.

76. dakikada Sivasspor Aydın Karabulut ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan yaklaşık 35 metreden taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına Aydın Karabulut geçti. Herkes orta yapmasını beklerken o seçimini kaleye şut çekerek yaptı, kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerinden top ağlara gitti ve maçta beraberlik sağlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER