Gündem

Düğün Dernek Rekor Kırdı! Filmin 2.si Geliyor

Düğün Dernek Rekor Kırdı! Filmin 2.si Geliyor

Düğün Dernek Rekor Kırdı! Filmin 2.si Geliyor
24-02-2014 17:34


OĞUZHAN SARZEP

'Düğün Dernek' vizyonda 12'nci haftasına girerken 'Fetih 1453' filmini de geride bırakmayı başardı. Kural, ‘İzleyen, izlettiren ve izleyecek olan herkese teşekkürler,’ diyerek resmi Twitter hesabından takipçilerine teşekkür ederken Cemcir, ‘An itibarıyla, Cumhuriyet tarihinin en çok seyirci yapan filmi unvanı; 'Düğün Dernek'e aittir’ diye tweet attı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sinemalarda gösterimi devam eden 'Düğün Dernek', 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının 'en çok izlenen filmi' oldu.

Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak filmin izleyici sayısının 7 milyona ulaşması bekleniyor. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun'un rol aldığı 'Düğün Dernek', 6 Aralık 2013'ten bu yana sinema salonlarında izleyenlerle buluşuyor.

Filmde, imece usulü bir Sivas düğününün hikayesi anlatılıyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 GELECEK!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural Twitter hesabından Düğün Dernek filmi ile ilgili müjdeli haber verdi.  Türkiye'nin en çok izlenen 12. haftasında 6.600.893 izleyici sayısına ulaşan Düğün Dernek filminin başrol oyuncusu Ahmet Kural Twitter hesabından filmin ikinci serisinin geleceğini şimdiden müjdeledi. Ahmet Kural Twitter hesabından: Düğün Dernek'i liste başına taşıyan 6.600.000 seyirciye teşekkür ederim. İkincisi çok daha güzel olacak' notunu düşerek takipçilerini meraklandırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER