Gündem

?Omuz Omuza Hizmet?

?Omuz Omuza Hizmet?

?Omuz Omuza Hizmet?
18-09-2013 09:38


MUSTAFA IŞIK

İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, müftülük personeli ile omuz omuza çalışacaklarını, Sivas’ta görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Sivas ile ilgili iyi düşüncelere sahip olduğunu, bu düşüncelerinin kısa süre içerisinde kat kat arttığını söyledi.

‘İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUM’

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Müftü Recep Şükrü Balkan, tüm müftülük personeli birlikte ellerinden gelen en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını, istişareye önem veren bir anlayışa sahip olduğunu belirterek, ‘yapacaklarımızı daima istişare ile yapacağız’ dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Müftü Balkan, şu ifadeleri kullandı.

‘2 Eylül itibariyle Sivas müftüsü olarak göreve başladım. Geldiğimden bu yana çok yoğun bir ilgi alaka ve sıcaklık gördüm Sivas’ta. Zaten buraya gelirken düşüncelerim müspetti. Bunu kat be kat, fazlası ile şuana kadarki kısa sürede yaşadık. Anlaşılan o ki yaşamaya da devam edeceğiz. Biz de inşallah bunca yıllık tecrübemizle birlikte ki, 25. Yılı çalışıyorum. Bunun 15 yılı müftü olarak geçti. İnşallah tecrübelerimizi burada, bizden önceki görev yapan hocalarımızın bıraktığı yerden bir adım daha öteye taşıyabilmek adına elimizden geldiği kadar Sivas’a hizmet etmeye gayret edeceğiz. Tabi yapmayı planladığımız bir takım projeler, işler var. Önce biraz şöyle bir aylık, belki bayrama kadar ki süre içerisinde şöyle bir fotoğrafı çekelim. Yapmamız gerekenler konusunda istişareler yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile de zaman zaman ziyarete geldiklerinde görüşüyoruz. Onların da fikirlerini alıyoruz. Ben istişareye çok önem veriyorum çünkü. Kendi başımıza yapacağımız bir şeyden ziyade geniş kapsamlı bir fikir birliği ile hareket edersek daha güzel şeyleri ortaya koyabileceğimizi düşünüyorum. Bu doğrultuda çalışacağız. Personelimizle birlikte el ele, omuz omuza, gönül birliği yaparak din hizmeti noktasında Sivas’a en iyisini vermeye gayret edeceğiz. Sizin ve İrade Gazetesi’nin şahsında da bütün Sivaslılara şükranlarımı sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER