Gündem

Bakan Yılmaz Sivas´ta

Bakan Yılmaz Sivas´ta

Bakan Yılmaz Sivas´ta
26-10-2013 10:23


İRFAN ÖZŞEKER

Bakan Yılmaz Sivas’ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bugün ilimize geliyor.  Karayolu ile ilimize gelecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Bakan Yılmaz ile gelmesi bir süre önce açıklanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ziyareti ise ertelendi.

Karayolu ile ilimize gelecek olan  Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, valilik ve  belediye başkanlığı ziyaretinin ardından açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

Turkcell Global Bilgi’nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türksat işbirliği ile Sivas’ta hizmete sunduğu ‘Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi ALO170’nin resmi açılışını yapacak olan  günü Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Cumhuriyet Üniversitesinde temel atma ve açılış törenlerine katılacak.

Üniversite yerleşkesinde, İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi, Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ek binası, Veteriner Fakültesi Klinik binası ve Tıp Fakültesi derslik binasının açılışına katılacak olan bakanlar, Edebiyat Fakültesi ek bnası, İlahiyat Fakültesi ek binası, Yeni yemekhane binası,1000 kişilik yurt binası ile Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı arazisine yapılacak olan  Garanti Çağrı Merkezinin temel atma törenlerine katılacak.Bakan Yılmaz Pazar günü ise özel bir okulu ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından toplantıya katıldıktan sonra ilimizden ayrılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER