Gündem

?Takımımız Gelecek Vaat Ediyor?--Video

?Takımımız Gelecek Vaat Ediyor?--Video

?Takımımız Gelecek Vaat Ediyor?--Video
07-09-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor´un başarılı eldivenlerinden Ali Şaşal Vural, takımın gidişatı ile ilgili konuştu.

Antrenmanda spor muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Ali Şaşal, takım hakkında açıklamalarda bulunarak, puan almanın istenilen seviyede olmadıklarını ifade etti.

?TAKIMIMIZ GELECEK

ANLAMINDA UMUT VERİYOR?

Sezona istedikleri puanda başlayamadıklarını belirterek Ali,  ?Puan olarak hedefimize ulaşamadık ama takım olarak iyi bir futbol oynuyoruz. Trabzonspor maçındaki ilk 45 dakika hariç 4 maçta da gayet iyi mücadele ettik. Oyun anlamında da çok pozisyona girdik. Gol atamadık ama istediğimiz her şeyi yaptık. Takımımız gelecek anlamında gayet umut veriyor. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece istediğimiz puanları elde edeceğiz? dedi.

?ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK?

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maçta yedikleri gole kadar her şeyin gayet iyi gittiğini belirten Ali, ?Sanırım gol bizim gardımızı düşürdü. 3 puanı çok istiyorduk. Golden sonra iyice geri çekildik. Biz geri çekilince onlarda o ateşle bize baskı yaptı. Beklemediğimiz bir şeydi ama ben de takımımızda elinden geleni yaptı. Sonuçta 1 puanda kötü bir puan değil.? şeklinde konuştu.

?TARAFTAR BİZE İNANSIN?

Taraftarları her zaman yanlarında görmek istediklerini kaydeden Ali, ?Bize inanmalarını ve güvenmelerini bekliyoruz. İyi bir takımımız ve iyi bir hocamız var. İnşallah hep birlikte daha iyi başarılara imza atacağız.? şeklinde konuştu.

/resimler/2018-9/6/1148075644659.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER