Gündem

Kayseriye odaklandı

Kayseriye odaklandı

Kayseriye odaklandı
14-08-2013 16:46


Sivasspor, Spor Toto Süper Lig`in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, kısa pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Nijeryalı forvet John Utaka ve savunma oyuncusu Ümit Kurt`un takımdan ayrı çalıştığı idmana, A2 Milli Takımı kadrosunda yer alan Ziya Erdal ve sakatlığı bulunan Timur Özgöz katılmadı. Antrenmanı, Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten ve bir grup taraftar izledi.

Carlos, idman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Tamamen Kayserispor maçına odaklanmış durumdayım. Kasımpaşa maçının ilk yarısında iyi şeyler yaptık ama ikinci yarıda hatalarımız sonucu goller yedik. O hatalarımızı düzeltmemiz ve maça hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "yeni transferler olacak mı?" sorusu üzerine, aklında transferle ilgili bir şey olmadığını belirten Carlos, şunları söyledi:

"Şu anda daha çok ilk 11`i ve bunu destekleyebilecek yedekleri oluşturup çok iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Takımı, maça hazırlamaya çalışıyorum. Çok iyi bir takımımız var. Bunun haricinde de bize yardımcı olabilecek iyi futbolcular olursa onları da takımımızda değerlendiririz ama önemli olan şu anda bu mükemmel grubumuzu iyi bir şekilde maçlara hazırlamak."

Taraftardan takıma destek olmalarını isteyen Roberto Carlos, "Bu sene gerçekten çok güzel bir sezon olacak. Taraftarlarımız çok mutlu olacaklar, eminiz ki evimizde oynayacağımız maçlarda sahamızı dolduracak ve destek olacaklar. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Taşseten: "Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz".

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Taşseten, yaptığı açıklamada, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ve takımın 2013-2014 futbol sezonuna en iyi şekilde hazırlandığını belirtti.

Sivasspor`un, Spor Toto Süper Lig`in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacağını hatırlatan Taşseten, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Kayseri ve Sivas`ın dost ve kardeş iki şehir olduğunu vurgulayan Taşseten, "Geçmişte birtakım istenmeyen olaylar olmuştur ama önemli olan bunu körüklemek değil, iki dost şehir olarak oynamaktır" diye konuştu.

Kayserispor ile Sivasspor, ligin ilk haftasında 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00`de Büyükşehir Belediyesi Kadir Kas Stadı`nda karşılaşacak. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER