Gündem

Filede İlk Galibiyet

Filede İlk Galibiyet

Filede İlk Galibiyet
28-10-2013 17:02

OĞUZHAN SARZEP

Bu sezon ikinci ligde mücadele eden Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımı kendi saha seyircisi önünde Hatay’ın Payas Belediyespor takımını 3 – 1 yendi.

Dört Eylül Kapalı spor salonunda başlayan müsabakaya iyi başlayan temsilcimiz rakibi Hatay Payas Belediyespor’a göz açtırmadı, ve rakibi  Payas Belediyespor’u 3 -1 yendi. Temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı bu skorla ligde  ilk galibiyetini almış  oldu.

Dört Eylül Kapalı spor salonunda başlayan müsabakayı Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Belediye Başkan yardımcıları. Hayri Köse, Hasan Çağlar, As Başkan ve Salon sporları sorumlusu Nuri Çayır, As Başkan ve Voleybol Şube sorumlusu Yunus Yiğit Belediye spor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımı, maça hızlı başlayan taraf oldu oyuna ağırlığını koyarak 1. seti 27 – 25 aldı. 2. seti ise 23 -25  kaybederek durumu 1-1 getirirken 3. seti ise 25 -18 alarak skoru 2-1 getirdi. Final setinde ise 32 – 30  kazanarak rakibi Payas Belediye sporu 3 – 1 yenmesini bildi.

Temsilcimiz bu galibiyetle puanını üçe yükseltirken puan sıralamasında altıncı sırada yer aldı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Dört Eylül Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu, ‘bugün burada çok güzel  bir maç oynadık. Grubumuzun güçlü ekiplerinden Payas Belediye spor’la biliyorsunuz geçtiğimiz  hafta ligin ilk maçında  Şahinbey Belediye spor’a iyi oynamamıza rağmen 3- 1 yenilmiştik. Hafta içerisinde sporcularım ve ben bu maça  iyi  hazırlandık ve gördüğünüz gibi çalışmamızın sonucunu galibiyetle almış olduk dedi. Bu zorlu  maçı 3 – 1 kazandık. Bu galibiyet bizim için çok güzel oldu yolumuza devam ediyoruz’ dedi.  Alınan bu galibiyetten dolayı çok memnun olduğunu belirten Zoroğlu  ‘ben buradan sporcularımı sahada göstermiş oldukları özveri  çabalarından dolayı kutluyorum. Bizim hedefimiz kalan bütün maçlarımızı kazanıp tekrar 1. Lige çıkmak istiyoruz ’ dedi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımı bu hafta sonu üçüncü maçını 03 Kasım’da  Kayseri’de Melik Gazi Belediye spor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER