Gündem

?MAÇA HAZIRIZ?

?MAÇA HAZIRIZ?

?MAÇA HAZIRIZ?
21-12-2013 16:39


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda bugün yapacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos bugün oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek ‘Yeterli motivasyonu sağlarsak galip gelebileceğimiz bir maç olacak’ dedi.

‘MAÇA İYİ ÇALIŞTIK’

Bugün oynanacak Akhisar Belediyespor maçına iyi bir şekilde çalıştıklarını belirten Carlos şunları söyledi; ‘Çok güzel bir hafta geçirdik. Bugün ki maç içinde iyi çalıştık. Zorlu bir sahada, zorlu bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Ama yeterli motivasyonu sağlarsak galip gelebileceğimiz bir maç olacak Akhisar Belediyespor maçı’ ifadelerini kullandı.

‘HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI’

Teknik Direktör Roberto Carlos, Sivasspor’un bu zamana kadar ki performansını değerlendirerek, takımının çalışmalarından ötürü tebrik ettiğini söyledi. Carlos 2013-2014 sezonunun ilk yarısının sona yaklaştıklarını söyleyerek şunları ifade etti; ‘Takımımın bu zamana kadar ki performansı, şuana kadar yapmış oldukları takımımdaki herkesin gayretlerinden, çabalarından ötürü, çalışmalarından ötürü herkesi çok tebrik ediyorum. Çok teşekkür ediyorum herkese. Herkes üzerine düşen görevi yaptı. Futbolda zaten olması gereken çok fazla detaylara takılmak değil çıkıp oynamak gerekiyor. Bizde bu sezonun ilk yarısında onu yaptık, çıkıp oynadık. Herkesi tebrik ediyorum’ dedi.

ANTRENMAN

Sivasspor, bugün yapacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmana sakatlıkları bulunan John Utaka, Rafik Djebbour ve Timur Bayram Özgöz antrenmana katılmadı. Antrenman top kapma, pas çalışması ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan Teknik Direktör Roberto Carlos’un antrenman esnasında zaman zaman futbolculara uyarılarda bulunduğu görüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER