Gündem

Dört Eylül Belediyespor´dan Sayokancılara Ziyaret

Dört Eylül Belediyespor´dan Sayokancılara Ziyaret

Dört Eylül Belediyespor´dan Sayokancılara Ziyaret
06-10-2013 13:15


OĞUZHAN SARZEP

Hollanda Sayokan temsilcisi Emirhan Kuzu’nun da  hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve beraberindekileri, Sayokan antrenörü ‘Tanyu’ Halil Kozanoğlu karşıladı. Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkan Ahmet Polat’a çalışmalarla ilgili bilgi veren Sayokan antrenörü ‘Tanyu’ Halil Kozanoğlu, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat ise, ‘Sayakon Eğitim Merkezi’ni Belediye Başkanımız tahsis ettiler. Ben burada bir kez daha Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayokan’ın patenti bize aittir. Tamamen ecdadımızın yapmış olduğu bir spordur İki yıl içerisinde Halil hocayla burada Sayokan Türk savaşları sporu gelişme gösterdi’  dedi.

Daha sonra Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüb Başkanı Ahmet Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sporculara tatlı ikram ettiler. Başkan Polat, bir Sayokan Alplerinden  ‘Oğuzhan’a  Abasını ’ giydirdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve beraberindekiler Sayokan antrenmanını izlediler.

Diğer yandan kursiyerlerden Muhammed Emin Çolak kursa severek geldiklerini, hocalarından memnun olduklarını, vakitlerini faydalı şekilde değerlendiklerini söyledi.kursiyerler kendilerine  imkan hazırlayan belediye başkanı Doğan Ürgüp’le birlikte sportif faaliyetlerde  emeğe geçenlere teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER