Gündem

?Saldırıların Nedeni Yakında Ortaya Çıkacak?

?Saldırıların Nedeni Yakında Ortaya Çıkacak?

?Saldırıların Nedeni Yakında Ortaya Çıkacak?
01-10-2013 21:31


Çıklabakkal, açıklamasında ?yapılan saldırıların nedeni yakın zamanda ortaya çıkacaktır? ifadelerine yer verdi.

RUHİ DEMİR

Anadolu ve Avrupa Tedarikçiler Derneği (ATED) Genel Başkanı Muzaffer Çıklabakkal, ATED Sivas Şube Başkanlığı´nca başlatılan sanayi ve ticaret merkezi arsa temin çalışmaları ile ilgili mesnetten yoksun iddialar gündeme getirilerek bilgi kirliliği yaratılmaya çalışıldığını savundu.

Kendi söylemlerinin dışında gündeme getirilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Çıklabakkal, arsa aldıkları yönünde herhangi bir açıklama yapmadıklarının altını çizerek, ?ATED Genel Merkezi, ATED Şube Başkanlığı ve şahsımıza yapılan saldırıların nedeni yakın zamanda ortaya çıkacaktır? dedi.

Çıklabakkal, şu ifadeleri kullandı:

?ATED Genel Merkezi tarafından projelendirilen ve ATED Sivas Şube Başkanlığı´nca uygulamaya alınan sanayi ve ticaret merkezi projesine yönelik arsa temini aşamasında gerek haber kaynaklarında, gerekse sanayi esnafları arasında bir takım kişilerce mesnetten yoksun yalan yanlış iddialar sergilenerek kamuoyunda kasıtlı olarak bilgi kirliliği yaratılmak istenmektedir.

ATED Genel Merkezi olarak bizler ne söylediğimizi gayet iyi biliyoruz. Her söylediğimiz yasalar ve mevzuatlar doğrultusundadır. Bu güne kadar, arsa aldık gibi herhangi bir açıklamamız olmamıştır. Arsa alım çalışmalarını başlattık diye söylemlerimiz mevcuttur. Halen de projemiz kapsamında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yanlış anlamış olanlar veya yanlış anlamak isteyenler 24 Eylül tarihli basın demeçlerimizi tekrar gözden geçirsinler.

24.09.2013 tarihli ihalenin sonucu tarafımıza henüz tebliğ edilmemiştir. İhale sonucu tarafımıza tebliğ edildikten sonra, kararın talebimiz doğrultusunda olumlu sonuçlanmadığı takdirde 4706 Sayılı Milli Emlak Kanunu´nun 4. Maddesi gereği dava açarak arazinin doğrudan temini ve tarafımıza satışını isteyeceğiz.?

ATED Sivas Şubesi´nin proje kapsamında henüz para tahsilâtı yapmadığını belirten ATED Genel Başkanı Muzaffer Çıklabakkal, ?Elbette arazilerin alımı için devlete para ödenecek. ATED Sivas Şube Başkanlığı banka hesaplarında proje kapsamında ve üyelik işlemleri gibi para tedarikine girmeleri son derece doğaldır. Şuana kadar henüz proje kapsamında para tahsilâtı yapılmamıştır? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER