Gündem

Yiğidolar Yıkıldı

Yiğidolar Yıkıldı

Yiğidolar Yıkıldı
30-11-2013 16:30


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig`in 13. haftasında Sivasspor ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stad`ında Antalyaspor`u ağırlayan Sivas, rakibine 3-0 mağlup oldu.

Ligde geçen hafta Galatasaray`a yenilen Sivasspor, Antalya karşısından da puan çıkaramadı. Antalya`ya galibiyeti 58. dakikada Diarra, 62. dakikada Emrah ve 89. dakikada Isaac`ın golleri getirdi. Antalyaspor bu galibiyetle 17 puanla 9. sıraya yükseldi. Sivasspor ise 22 puanla 5. sıraya düştü.

SİVASSPOR 5 ÖNEMLİ EKSİKLE SAHADA

Yiğidolarda, Cicinho, Da Costa ve Ümit Kurt´un kırmızı, Kadir Bekmezci´nin ise sarı kart cezalısı durumda olması, hafta içi antrenmanda sakatlanan Ziya Erdal ile birlikte 5 as oyuncusu Antalyaspor maçında forma giyemedi. Bu 5 ismin yerine ise; Abdurrahman Dereli, Murat Akça, Jakub Navratil ve John Utaka ter döktü.

SAVUNMA SİL BAŞTAN

3 defans oyuncusunun cezalı olması nedeniyle Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos defansı yeniden şekillendirdi. Navratil, Abdurrahman Dereli ve Murat Akça üçlüsü bu sezon ilk kez bir arada oynarken, sakat Ziya Erdal´ın yerine de Aydın Karabulut defansın solunda forma giydi.

KRAL AATİF SUSTU

Attığı 9 golle Süper Ligin gol kralı olan Aatif Chahechouhe, ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı boş geçti.  Fransız yıldız Sivasspor´un yenildiği Mp Antalyaspor ve Galatasaray karşılaşmalarında gol atma başarısı gösteremedi. Aatif Galatasaray maçından önce oynadığı Bursaspor maçında 1, Gaziantpspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarında 2 gol atmıştı.

13. RANDEVU ANTALYA´NIN

Spor Toto Süper Lig´in 13. Haftasında oynanan Sivasspor M.P. Antalyaspor karşılaşmasında 13. randevu Antalyaspor´un oldu. 13 maçta Sivasspor 5, Medical Park Antalyaspor ise 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar arasındaki 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Sivasspor 16, Antalyaspor ise 20 gol attı. Sivas`taki 7 maçın 4`ünden Sivasspor, 2`sinden Antalyaspor galip ayrıldı, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Sivasspor 8, Medical Park Antalyaspor 5 kez gol sevinci yaşadı.

BU SEZON EVİNDEKİ EN FARKLI YENİLGİSİNİ ALDI

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor, Antalyaspor`a 3-0 mağlup olarak bu sezon evindeki en farklı yenilgisini aldı. Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 5. haftasında iç sahada Kasımpaşa`ya 2-1 mağlup olmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER