Gündem

Zara´da Hazırlıklar Sürüyor

Zara´da Hazırlıklar Sürüyor

Zara´da Hazırlıklar Sürüyor
24-10-2013 16:59


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Fuar alanı 1 nolu sahada yaptığı antrenmanla sürdüren Zara Belediyespor da sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Oğuzhan haricinde tüm futbolcular idmana katıldı.

Hafta sonu kendi saha ve taraftarı önünde Yıldızeli Birlikspor karşılaşmasına çıkacak olan Zara Belediyespor da çalışmalar devam ediyor.

Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve yardımcı Antrenör Mahmut Hoşgiz Fuar alanında yapılan çift kale çalışmasını ve kanat organizasyonlarını takip ettiler.

Zaman zaman oyunu durduran hocalar futbolcuları basit hatalar yapmama ve top kaybı sonrası oyunu takip etmeleri konusunda uyardılar.

Teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu futbolcularını uyararak,’Arkadaşlar çalışmalarımızda daha istekli ve arzulu olun. Antrenman maçın aynasıdır. Burda ne kadar az hata yaparsanız maçta da o kadar az hata yaparsınız’ dedi.

SÜMBÜLOĞLU ‘KAYIP İSTEMİYORUZ’

27 Ekim pazar günü Zara İlçe stadyumunda oynanacak olan Zara Belediyespor- Yıldızeli birlikspor maçı öncesi yönetim hedefi belirledi.

Zara Belediyespor kulübü ikinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ‘Deplasmanında çok iyi bir mücadele sergilememize rağmen sahadan 1 puanla ayrıldık. Grup liderliğini Bulancak’ta bıraktık. Sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Yıldızeli Birlikspor karşılaşmasında da sahada 3 puan mücadelesi vereceğiz. Teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımızın da bunun bilincinde olduğuna inanıyorum. Kolay maç olmayacak ama kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bütün taraftarlarımızı pazar günü sahamızda oynayacağımız Yıldızeli Birlikspor karşılaşmasına davet ediyorum’ dedi.

AYKUT FORMUNUN ZİRVESİNDE

İki sezondur Zara Belediyespor formasını giyen Aykut Şafak Kaya bu sezon ilk 4. haftada sergilediği performansıyla teknik heyetin gözdesi oldu.

Hızı, çabukluğu ve ofansif oyun anlayışı ile geride kalan 4 haftalık periyotta Teknik heyet tarafından en fazla forma şansı verilen futbolculardan biri olan Aykut Şafak Kaya; ’Yönetim kurulumuzun ve teknik heyetimizin bana olan güvenine layık olmaya çalışıyorum. Takımda mükemmel bir uyum var. Tecrübeli ağabeylerimizle birlikte çok iyi kaynaştık. Sezon başı kamplarımızı iyi geçirdik. Sezon sonunda hedefimize inşallah ulaşmak için çalışıyoruz’ dedi.

Öte yandan 27 Ekim Pazar günü Zara İlçe stadyumunda oynanacak olan Zara Belediyespor- Yıldızeli Birlikspor karşılaşması saat:14.30′da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER