Gündem

MHP Başkan Ürgüp´e Ateş Püskürdü

MHP Başkan Ürgüp´e Ateş Püskürdü

MHP Başkan Ürgüp´e Ateş Püskürdü
17-02-2014 18:39


HABER MERKEZİ

MHP Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e çattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan bir açıklama yaparak BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp’e ateş püskürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehane toplantısında bir gurup vatandaşın ‘MHP seçimlerde Doğan Ürgüp’ü destekleyecekmiş, Doğan Beyde yanındakilerde böyle söylüyor bunun aslı var mı?’ sorusu üzerine görüşlerini dile getiren  MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan Doğan Ürgüp ve ekibini sert sözlerle eleştirdi adeta ateş püskürdü.

Özkan ‘Bu tip sözleri birçok yerde duyuyoruz vatandaş bize soruyor. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sivas’ın sıkıntılarını tespit ettik, kazandığımızda Sivas’a yapmayı planladığımız projelerimizi hazırladık adeta kapı kapı gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Her insana ulaşmaya, her haneye girmeye çalışıyoruz. Biz 2014 yerel seçimlerini kazanacağımıza inanıyoruz ve adım adım zafere doğru koşuyoruz. Mümkün olduğunca kimseyi karalamadan, düzeysiz eleştiriler yapmadan çalışma yürütüyoruz. Ancak biz böyle yaparken Doğan Ürgüp ve ekibi asılsız iddialarla kamuoyu oluşturma gayretindeler’ dedi.

Açıklamasının devamında Özkan ‘Büyük Birlik Partisi Sivas Eski İl Başkanları, Eski İlçe Başkanları, Eski yöneticileri hatta Eski milletvekilleri Doğan Ürgüp’ü desteklemediklerini açıkça ifade ettiler. Hatta ve hatta Eski Genel Başkanları BBP’den istifa etti. Bu isimlerin büyük çoğunluğu, ‘Biz ülkücüyüz adresimiz Ülkücü bir adrestir MHP dir’ diyerek Milliyetçi Hareket Partisini destekleyeceklerini söylerken, yani Büyük Birlik Partililer bile Doğan Ürgüp’ü değil MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad Ergün’ü desteklerken; Milliyetçi Hareket Partililer, ülkücüler salakmıdır ki Doğan Beyi desteklesinler. Doğan Beyi kendi partisi desteklemezken niye MHP liler desteklesin. MHP liler partilerini onurları, şerefleri sayarlar. Oylarını namusları bilirler ve sadece adreslerine MHP ye oy verirler’ dedi.

Salonda büyük alkış alan konuşmanın sonunda Özkan ‘Büyük Birlik Partililerin dahi oy vermeyeceği 5 yıldır AKP ile dost olan ve ülkücülerle düşman olan, 5 yıldır AKP politikalarına destek olan, sürekli AKP kadrolarına övgüler yağdıran Doğan Ürgüp Ülkücülerin adayı olamaz, hiçbir Ülkücü ona oy vermez’ dedi.

Bu tip dedikodu siyasetinin Sivaslıyı rahatsız ettiğini söyleyen Özkan bu siyasetlerine son vermezse tepkilerinin ağırlaşacağını da sözlerine ekledi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER