Gündem

Kayıp Kız Ölü Bulundu

Kayıp Kız Ölü Bulundu

Kayıp Kız Ölü Bulundu
28-04-2014 18:24


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas´ın Divriği İlçesi Çamlık köyünde 20 Nisan günü öğlen saatlerinde evinden ayrılan Z.Ö genç kız evden ayrıldıktan 5 gün sonra Çamlık köyünün yaklaşık 5 km. kuzey batısında Çamurcu Vadisinin eteklerinde, yaklaşık 40 metrelik uçurumdan aşağı düşmüş vaziyette ölü olarak bulundu.

Ailenin Jandarmaya başvurması üzerine kaybolan genç kızı arama çalışmalarına bölgeye çevre ilçelerden sevk edilen Komando Birlikleri, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen iz takip köpeği ve Tokat Jandarma Bölge Komutanlığından görevlendirilen Skorsky helikopteri de arama çalışmalarına devam edildi.

Şahsın kaybolmasının dördüncü, beşinci ve altıncı günlerinde de Divriği İlçe Jandarma, Divriği Jandarma Komando ve Zara Jandarma Komando Birliklerince kaybolan bayan şahsın gidebileceği değerlendirilen Çamurcu Vadisi bölgesinde aramalar yoğunlaştırılmış ve aramaların altıncı günü olan 25 Nisan günü şahıs Jandarma tarafından, Çamlık köyünün yaklaşık 5 km. kuzey batısında Çamurcu Vadisinin eteklerinde, yaklaşık 40 metrelik uçurumdan aşağı düşmüş vaziyette ölü olarak bulundu.

Z.Ö´nün cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Sivas Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER