Spor

Yandaş: ?Çok Mutluyuz?

Yandaş: ?Çok Mutluyuz?

Yandaş: ?Çok Mutluyuz?
09-10-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor´un başarılı oyuncularından Mert Hakan Yandaş, 3-1 yendikleri MKE Ankaragücü maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başarılı golcü Yandaş, Ankaragücü maçında iyi mücadele ettiklerini ve 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yandaş açıklamasında şunları kaydetti; ?Çok güzel oldu benim için ve takımım için. Şuanda ikinci sıraya yerleştik. Bizim için her şey çok güzel gidiyor. Benim için de geçen sezon bir hayal kırıklığıydı. Rıza Hoca geldikten sonra bize güvendi ve oynatmaya başladı. Bende ona karşılığını vermek için sahada elimden geleni yapıyorum. İki haftadır şanssızlık yaşıyorduk. Top direkten dönüyordu, karşı karşıyayken kaçırıyorduk. Çok şükür bunlar bugüne nasip oldu. Milli takım arasına keyifli giriyorum. İnşallah bir dahaki milli takım arasında A Milli takımda olurum da izin yapmam diye düşünüyorum. Taraftarımızı bizi coşkuyla destekliyor. Her zaman arkamızdalar. Bizde onlara karşılığını vermek istiyorduk. Bende golden sonra doğal olarak taraftarla sevinç yaşamak istedim. Çok mutluyuz, ikinci sıradayız, keyfini çıkarmak istiyoruz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER