Gündem

30 Mart´ta Saçlar Öne Dökülecek

30 Mart´ta Saçlar Öne Dökülecek

30 Mart´ta Saçlar Öne Dökülecek
17-01-2014 17:11


MUSTAFA IŞIK

AK  Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın ?30 Martta herkesin saçı önüne dökülecek? dedi

Mahalli seçimler öncesinde ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Sami Aydın´a destek her geçen gün artıyor. 

Büyük Birlik Partisinden AK Partiye verilen destekler artarak devam ediyor. Yıllardır Büyük Birlik Partisine Hizmet eden ve Nevzat Yanmaz´la başlayan katılımlar, Ömer Bektaş´la devam ederken, katılımlara bugün bir yenisi daha eklendi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın´ın seçim çalışmaları nedeniyle yapmış olduğu esnaf ziyaretinde gerçekleşen olayda, yıllarca Büyük Birlik Partisine hizmet etmiş olan iş adamı Halil Üstüner, yerel seçimlerde çocuklarıyla ve torunlarıyla AK partiye hizmet edeceğini söyledi.

DESTEĞE TEŞEKKERLER

Üstüner´e bu desteğinden dolayı teşekkür eden Aydın, gün içerisinde de ilimizde sağlık sektöründe önemli bir eksikliği gideren özel bir hastaneyi ziyaret ederek, burada hastane müdürü Ahmet Eşmeci ile bir süre görüştü. Aydın daha sonra ise, hastane personeli ve hastalarla sohbet ederek, yerel seçimler öncesi destek istedi.

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Öte yandan AK Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın,Posta İşletme ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü, Kardeşler Mahallesi, TOKİ, Klavuz ve Kardeşler mahallesinde  ziyaretlerde bulundu.Mahalle sakinlerinin çok büyük ilgi gösterdiği Sami Aydın ?Güneşi balçıkla sıvamaya kalkanlar gerçekleri sandıkta görecekler. Herkesin saçı önüne düşecek? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER