Gündem

4 Eylül´ün Zirve İnadı 1-0

4 Eylül´ün Zirve İnadı 1-0

4 Eylül´ün Zirve İnadı 1-0
13-11-2013 17:16


İRFAN ÖZŞEKER

Son 2 haftada deplasmandan 5-2’lik skorlarla dönen Dört Eylül Belediyespor 12. hafta karşılaşmasında kendi evinde Siirtspor’u oyuna sonradan dahil olan Ahmet Sefa Emmioğlu’nun 77. dakikada attığı golle 1-0 yenerek zirve inadını sürdürdü.

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fahri Var yönetirken, yardımcılıklarını ise Sedat Bayrak ve Selahattin Vulaş yaptı.

Karşılaşmayı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok ve Hayri Köse, Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Siirtspor’un başlama vuruşu işe başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip alana yerleşen Dört Eylül Belediyespor’da ilk tehlikeli atak 11. dakikada Mustafa Cevret’in uzaktan çektiği müthiş şutla geldi. Kalecinin güçlükle çeldiği top kornere gitti. 43. dakikada gelişen atakta ceza sahası dışından harika bir vuruş yapan Semih Kahraman’ın şutu önce sağ direğe sonra sol direğe çarparak oyun alanını terk etti. Dört Eylül Belediyespor bu dakikadan sonra rakip kalede bulduğu pozisyonları değerlendirmeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen Dört Eylül Belediyespor aradığı golü 77. dakikada oyuna sonradan giren Ahmet Sefa Emmioğlu’nun kafasından buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Belediyespor’un 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Bu karşılaşmanın ardından puanını 23’e çıkaran Dört Eylül Belediyespor 2. sıradaki yerini korudu.

Maçtan sonra soyunma odasına inerek oyuncuları tebrik eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Dört Eylül Belediyespor’un galibiyetini kutladı. Burada bir açıklama yapan Ürgüp futbolda Sivas takımlarının çok iyi sonuçlar aldığı söyledi. Ürgüp ‘Sivas takımları iyi gidiyor. Sivasspor’umuz başı çekiyor. Belediyespor’umuz, Zara’mız iyi gidiyor şükürler olsun. Yani Sivas aslında sportif mücadelede top yekun bir kalkınma esas. Bu işin böyle olması lazım. Yani tabandan, u-13, u-14, u-15 takımlarımızdan amatör takımlarımıza kadar, işte bal liginde oynayan, 3. ligde oynayan takımlarımıza kadar herkes mücadele ediyor. Ben kulüp başkanımızı, hocamızı, teknik heyetimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. bütün yönetici kardeşlerimi de kutluyorum. Burada olağanüstü bir mücadele veriliyor. Takım gençleştirildi, gençleştirildiği de Belediyespor kulübümüzün lehine bir durum oldu. Yani bu genç takımda bu kadar iyi mücadele vermek çok önemli. Bu takımın şampiyon olması ihtimal dahilindedir. Yani en az %50 şansı vardır diye düşünüyorum. Takımlarımızın arkasında olalım. Takımlarımızı her zaman destekleyelim. İnşallah dönem sonunda ipi göğüsleyen takım 4 Eylül Belediyespor olur. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER