Gündem

Mustafa, Ameliyat Oldu

Mustafa, Ameliyat Oldu

Mustafa, Ameliyat Oldu
12-02-2014 19:41


Yaşadığı ağır sağlık problemi dolayısıyla büyük acılar çeken SP Hastası Mustafa Demiray (12), Kayseri Erciyes Üniversitesi Ortopedi Servisi’nde ameliyat oldu.

MUSTAFA IŞIK

Sivas’ta, çektiği acılar ve yaşadığı dramla yürekleri burkan Mustafa Demiray, sonunda ameliyat olmak için ailesi ile Kayseri’ye gitti. Demiray’ın sağlık durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Doğum esnasında anne karnında oksijensiz kaldığı için sağlık problemleri ile dünyaya gelen ve 8 aylıkken Serebral Palsi (SP) hastası Mustafa Demiray, yaklaşık 2,5 aydır leğen kemiği sinirlere baskı yaptığı için ağır acılar çekiyordu. 2,5 ay öncesine kadar okula gidebilen ancak yaşadığı bu sağlık problemi nedeniyle dünyası kararan Mustafa, annesinin kucağından biran olsun inmiyor, yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyordu. 2,5 aydır oğlu Mustafa’nın çektiği acılara ortak olan acılı Anne Hacer Demiray, yaşadıkları dramı gazetemiz aracılığıyla duyurmuştu.

Gazetemizde yer alan haberlerin ardından Vali Vekili Ömer Kalaylı’nın talimatıyla harekete geçen Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Demiray ailesine yardım eli uzatmıştı.

Önceki gün SYDV’nin de katkılarıyla ailesi ile birlikte Kayseriye giden Mustafa Demiray,  yaşadığı acılardan kurtulmak umuduyla ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Mustafa’nın yoğun bakımda tutulduğu öğrenilirken, sağlık durumu ile ilgili önümüzdeki günlerde detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

2,5 aydır oğlu Mustafa ile aynı acıları yaşayan Hacer Demiray, ‘Doktorlar Ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi.  Oğlumun çektiği acılardan kurtulmasından başka bir dileğim beklentim yok. Mustafa’nın sağlık durumunun birkaç gün içinde netleşeceğini söylediler’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER