USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

EN KARANLIK GECE

14-07-2017

15 Temmuz darbe girişiminin ülkemize yapılmış en büyük ihanet olduğunu hepimiz gözlerimizle gördük. O gece bir grup asker görünümlü teröristler demokrasimize darbe vurmaya çalıştılar ancak halkımızın inancı ve dirayeti sayesinde bu girişim şükürler olsun bertaraf edildi.
En çok zorumuza giden de bu darbe girişimini yapan ve bunu yaparken silahsız halkı öldüren, gözünü kan bürümüş bu teröristlerin devletimizden maaş alıyor olmaları. Ülkemizi ve sınırlarımızı korumakla görevli olan bu hainlerin aslında asker değil, terörist olmaları bize yapılan en büyük ihanetin örneğidir. Darbe girişiminde bulunan vatan hainleri Türk milletinden büyük bir tokat yedi. Bazıları bu milletin toptan, tüfekten, tanktan korkacağını zannetti. Halbuki o kadar yanıldılar ki! O gece, o bir daha yaşanmasını istemediğimiz gece Türk milleti vücudunu kurşunlara siper etti. Ezan sesleriyle harekete geçen Türk milleti o kara gecenin sabahında kahramanlıklarını bir kez daha tüm dünyaya haykırdı. Türk panzerlerinin, Türk savaş uçaklarının meydanlara ölüm saçmaya indiği o gece kadını, erkeği, genci, yaşlısı herkes canını ortaya koydu. Çünkü bizim için söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. O gece cengaverlerimiz ellerinde Türk bayraklarıyla, bile bile şehadete koştular. O cengaverler ki ne gözü yaşlı analarını, eşlerini ne de yetim bırakacakları evlatları düşünmediler. O an tek düşündükleri sadece vatandı. O gece sokaklara dökülen milyonlarca insan, ülkesine ve demokrasisine sahip çıkıp tanklara, silahlara, helikopterlere göğsünü siper ederek kahramanca direndi. Tüm dünya da Türk milletinin bu gözü karalılığını, vatan sevgisini canlı canlı izledi. Verdiğimiz şehit ve gazilerimize dönüp baktığımızda her yaştan vatandaşımızın bu mücadeleye katıldığını bir kez daha görüyoruz.15 temmuz gecesinde sağcı, solcu, siyasi parti ayrımı yapmadan, dini, dili, ırkı fark etmeksizin hepimiz ortak bir mücadele verdik. Bizde bu mücadele, birlik ve beraberlik ruhu olduğu müddetçe hiç şüphesiz hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Şunu unutmamak gerekir ki! Vatanı için binlerce şehit veren bu millet gerektiği zan yine canını seve seve verecektir. Ne 15 temmuza ne de başka bir ihanete asla göz yummayacağız. Bu vatan düşmanların elinde asla oyuncak olamaz! 15 Temmuz şehitlerinin adı tarihe altın harflerle yazıldı.
 Aziz ve soylu bir millet olarak dedelerimizin yaptığı gibi şehadet yolunda tereddüt etmeden yürüdük. Şehit olanlara Allahtan rahmet diliyoruz, gazilerimizi de tebrik ediyoruz. Çünkü biz böyle bir milletiz. Ölürsek şehit, kalırsak gazi?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?