USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MESAJ NET. ARTIK HALININ ALTINA SÜPÜRMEYİN!

23-04-2024

Kıymetli okurlarım; Seçim süreci geçti. Yapılan hatalardan kaynaklı çıkan sonuçlardan umarım birileri dersini alır. Umarım etkili, yetkili şahıs ve kurumlar bu sefer sebep- sonuç kaynaklı problemleri halı altına süpürüp görmezlikten gelmezler.

Ne yazık ki geçen zaman diliminde hükümet- iktidar herhangi bir ne değişim ne de farklı bir yol izlediği görülmedi. Teşkilat kadrolarındaki yapılanmalardan kaynaklı herkesin konuştuğu, dillendirdiği kibir, tepeden bakma, kendini beğenme, benim adamım, benim yakınım, emir eri gibi her denilene yanlışta olsa tamam diyen, sahayı ve vatandaşı anlamayan teşkilatlar ne yazık ki geçen sürede ne istifa etti ne ide istifa edecek gibi gözüküyor.

 Vatandaşın verdiği tepkiyi sandığa gitmemesini iyi okumalı Ak Parti. Aslında her şey apaçık ortada. Halkın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkanına, biz senin için oy veriyoruz, sen varsın diye biz sandığa gidiyoruz. Sen yoksan, biz, bu kadrolara güven duymuyoruz dedi. 

Mesaj net. Anlamak isteyen anlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir an önce halkın verdiği mesajı duymalı, görmeli ve cevap vermeli. Sandığa gitmeyen kesim Al Partideki kadro değişikliğini görmeli.  

Halktan uzak, halkı dışlamış, halkın gönlüne girememiş,  ne yaparsak yapalım bunlar zaten her seçimde nasılsa bize oy verir diyen zihniyeti bu düşüncesindeki insanları bir an önce Ak Partiden uzaklaştırılmalıdır.  Bu yapının, AK Parti'ye ne bir tane oy getirisi ne de ne de bir tane vatandaşın gönlüne girmeyi düşünen kadrolar değildir.

Ben şahsım olarak seçimlere 60 gün kala bu yaşanan süreci bir canlı yayın ortamında açıklayarak bu günlerin muhasebesini anlatmıştım. O yüzden bir an önce halkın içinden kadrolarla 2003 ruhunu tekrar dönülmesi lazım. Cumhurbaşkanımıza olan güven teşkilat kadroları ile birleşerek AK Parti'nin kısa zaman içerisinde mahallelerden başlayarak,  ilçelerden,  illerden ve genel merkezden taşın altına artık elini değil gövdesini koyabilecek bu millete hizmet edebilecek gerçek ak kadroların göreve başlaması hem ihtiyaç hem de bir zarurettir…

Selam ve dua ile..

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?