USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

OYUN BİTTİ

27-03-2024

İsrail tarafından Filistin'e açılan soykırım sonrası, dünyanın kendisine tepkisinden dolayı hırslanan İsrail, yıllardır uyguladığı küresel oyunlarına devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından Filistin'e gelen destek çığ gibi büyürken hatta ve hatta şarkıcısından oyuncusuna her kesimden insan peyderpey islama girerken ne yapsak ne etsek diye etekleri tutuşan siyonizm, bu sefer de kendi kurduğu ve islama lanse etmeye çalıştığı DEAŞ'ı devreye soktu.

Yıllardır İslam dinini, insan  katleden, cani, yobaz olarak gösteren batı, siyonizmin kuklalığında yeni bir perde aralayarak Moskova'da konser salonunu basıp insanları hunharca katleden şahısların eylemini DEAŞ'ın üstlendiğini duyurdu. Peki neden? Çünkü, Filistin'deki sabrı, tahammülü, tevekkülü, teslimiyeti kısacası iman kuvvetini gören dünya halkı bu dini merak edip araştırdı ve kendilerine empoze edildiği gibi bir din olmadığını anladı ve uyandı.

Süleyman (as)'ın  karıncaları ezmemek için ordusunun yönünü değiştirdiğini bize anlatan Kur'an-ı Kerim, nasıl olur da kendine tâbi olan bir insanı zalim yapabilir? Avrupa ülkelerinden ateist bir kadının "Eğer gerçekte bir din varsa o da muhakkak ki Filistin'deki dindir" Demesinin tüm insanların ruhunu nasıl silkelediğini görmemek için gerçekten kör olmak lazım. Zira konser salonundaki katliamdan 15 sivili  kurtaran 15 yaşındaki gencin müslüman ve hatta adının İSLAM olması zaten herşeyi gözler önüne net bir şekilde sermekte. Velhasıl-ı kelam efendim bu oyunun sonuna gelindi, insanlar uyandı ve artık siyonizmin kuklalarının ipi teker teker kopuyor. Artık bu oyunları kimse yemiyor, çünkü biliyor ki dünya; İslama kara sürmek için yaratılmış şeytan odaklı yapılardır bu terör örgütleri. Ne zaman ki islam şaha kalkıyor, hakkında bu tür operasyonlarla gündeme sokulup bu kutsal din karalanıyor.  Ama artık bitti, bundan sonra başınıza gelecekleri bilseydiniz siz de hemen müslüman olurdunuz...

Vesselam...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?