USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ŞAMPİYONLAR LİGİ

10-12-2023

Haftalardır gündemini meşgul  eden o meşhur Şampiyonlar Ligi Masası. Bu masa öyle bir masa ki çevresinde milyonlar kazanan kişileri buluşturmuş.

Dilan-Engin Polat, Eylül-Kenan Öztürk ve daha niceleri. Peki bu insanların haftalardır bu başlık altında konuşulmasının nedeni ne?

MASAK tarafından ortaya konulan sebeplere göre bu kişiler Influencer adı altında sebepsiz şekilde zenginleştiler. Lüks arabalar, lüks evler, yüzlerce iş yeri sahibi oldular.

Tüm bunlara bir yere kadar sahip olunabilir evet ama ya daha fazlası olursa? İşte MASAK asıl bunu inceliyor.

Vergi kaçırma, kara para aklama gibi farklı usulsüz yollarla mi bunca mal varlığına sahip oldukları şüphesi üzerinde duruluyor. Bunun yanında Dilan ve Engin Polat çift yaklaşık 1 aydır cezaevinde ve haklarında sunulacak savcılık dosyasını bekliyorlar.

Onlar nu dosyanın hazırlanmasını beklerken diğer çiftlerin de tüm mal varlıklarına el konuldu. Kimisi hakkında çıkan haberleri ellerinde bulunan belgelerle yalanlarken kimisi de konuşmamayı tercih ediyor.

Süreç ne gösterecek bilinmez ama bilinen tek bir şey var ki adalet eninde sonunda tecelli edecek. Ortaya bir suç, haksızlık varsa eğer er geç ortaya çıkacaktır.

Evet herkes zengin olabilir herkes lüks hayatlar yaşayabilir ama bu durumun tedirginlik oluşturması demek bambaşka şüpheler silsilesi demek. Zenginlik ve ultra zenginlik bambaşka iki kavram.

Umuyoruz ki gerçekler, suçlu olanlar ya da olmayanlar en kısa sürede ortaya çıksın. Suçsuz olanlar gerçeklerle birlikte hayatlarına devam etsinler.

Diğer taraftan da yenilen haklar varsa onlar da hak sahiplerine ulaşsın.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?