USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖZLEM DiNECEK

ÖZLEM DiNECEK

ÖZLEM DiNECEK
06-06-2013 15:45
Google News


Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor ve yeni sezon öncesini  İRADESPOR'a açıkladı. Carsol 'Yeni Teknik Direktörlüğüm benim için çok önemli dedi.

Carlos 'Sivasspor'da teknik direktörlüğüm çok önemli. Benim için elde edilecek olan başarının ardından hedefim Real Madrid'in başına geçmek ' dedi.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivasspor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos'tan İrade'ye iddialı açıklamalar geldi.

Hafta başında 4 Eylül Stadyumu'nda binlerce taraftar önünde kendisini Sivassporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayan Carlos, kırmızı-beyazlı kulüpteki hedeflerini, geliş sürecini ve transfer çalışmaları ile ilgili görüşlerini gazetemizle paylaştı.

Sivasspor'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın isteği doğrultusunda sportif direktörlüğünü yürüttüğü Rusya Premier Lig ekiplerinden Anzhi Mahaçkale ile yollarını ayırarak yeni sezona Sivasspor'un başında teknik direktör olarak görev yapacak Brezilyalı yıldız, yeni sezona Yiğidolar ile bomba gibi gireceklerini belirtti.

İlk kez teknik direktörlük görevine Sivas'ta üstleniyor olmanın kendisi açısından büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Carlos, şampiyonluk sevincini Sivasspor'da yaşamak için, kırmızı-beyazlı kulübe geldiğini söyledi.

Brezilyalı yıldız; 'Görev aldıkları süre zarfında Sivasspor'un başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımız bizleri bu yolda yalnız bırakmasın. Biz buraya ekibimizle beraber şampiyonluk için geldik ve bunu da başaracak güçteyiz' şeklinde konuştu.

SERVETİ BIRAKTI

Kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza atan Carlos bir serveti de bıraktı. Anzhi Mahackale'de yardımcı antrenör olarak yıllık 5 milyon Euro kazanan Brezilyalı, Sivasspor'dan ise 1,5 milyon Euro kazanacak.

‘SOĞUK HAVAYA ALIŞIĞIM’

Güneşin her daim kavurucu bir şekilde hakim olduğu topraklarda doğup büyüyen Roberto Carlos, Sivas'ın kara kışından korkmuyor. İmza töreninden sonra kendisine şehirde kış şartlarının ağır geçtiğinin hatırlatılması üzerine Brezilyalı, 'Rusya'da, Anzhi için oynadım. Orada kışın ağır şartlarını ve soğuğu gördüm. O yüzden buradaki kıştan korkmuyorum. Zaten futbolcuyken Sivas deplasmanına geldim. Soğuğa alışığım' dedi.

Kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayan Roberto Carlos, önce Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu gezdi. Başkan Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerden gezi sırasında bilgi alan 40 yaşındaki hoca daha sonra takımın tesislerine geçti. Burada da antrenman sahalarını ve fiziki şartları inceleyen Carlos'un rapor tuttuğu ve eksikliklerle ilgili yönetimi yakın bir tarihte bilgilendireceği öğrenildi.

‘SERT BİR HOCA OLMAYACAĞIM’

Yıldız adam Roberto Carlos sert bir hoca olmayacağını belirterek, 'Ben sert bir hoca olacağımı düşünmüyorum. Kariyerimin belli dönemlerinde çalıştığım Del Bosque'den, Capello'dan ve Luxemburgo'dan şunu öğrendim; 'Oyuncularla iyi iletişim kurmak ve arkadaş olmak' tabii bunun da bir sınırı olmalı. Bazı noktalarda tepkinizi de göstermeniz gerekir ama önemli olan iletişim. Dortmund'a bakın Jürgen Klopp, oyuncularıyla arkadaş gibi bu da başarıyı getiriyor. Ben de öyle olacağım' dedi.

‘BAŞKAN EN BÜYÜK ETKEN’

Kırmızı-beyazlı kulüp ile tarihi bir gün yaşayan Brezilyalı efsanevi oyuncu, Sivasspor'u tercih etmesindeki en büyük etkenin Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: 'Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a bir kez daha sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum. Kendisi atlayıp uçakla benimle görüşmeye Moskova'ya geldi. Fikirlerini benimle paylaştı. Bu beni çok mutlu etti. Tabi benim çalışmalarımı biliyor ve futbolculuğumu zaten biliyordu. Yardımcı antrenör olarak çok güzel bir dönem geçirdim. Fikirlerimiz örtüştü ve buradayım'

TRANSFER POLİTİKASI

Sivasspor'u ve diğer süper lig takımlarını takip ettiğini söyleyen Carlos, şehri ilerleyen süreçte yakından tanıyacağını belirterek, transfer politikası ile ilgili önemli konulara değindi. 

Brezilyalı yıldız; 'Şehri pek fazla tanımıyorum ama takımı iyi biliyorum. Çünkü evimde bütün lig maçlarını takip edebiliyordum. Dolayısıyla takımla ilgili fikirlerim var. Onların çoğunu biliyorum ama şehri de zamanla öğreneceğim' şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde transferlerle ilgili hummalı bir çalışma içerisine gireceklerini ifade eden Carlos; 'Bizim öncelikli amacımız oynayanla yedekte oturan arkadaşlarımızı aynı kaliteye getirerek takımdaki rekabet ortamını hızlandırmak. Hedefimize bu şekilde ilerleyeceğiz diye düşünüyorum. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise şuanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Birçok oyuncuyu değerlendiriyoruz bu nedenle şuan için net bir şey söylemek erken olur' dedi.

Öte yandan Sivasspor'un yeni sezon için belirlenen kamp programı kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un kesin kamp programını birkaç gün içinde yönetime bildirileceği ifade edildi.

REAL'in BAŞINA GEÇECEĞİM

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,Sivasspor'daki başarının ardından hedefi Dünya takımı olarak bilinen Real Madrid'e  hoca olarak gitmek olduğunu söyledi.Carlos '^Sivasspor ve  benim başarım geleceğimi tayin edecek 'dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!