USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ali Kınık Büyüledi

Ali Kınık Büyüledi

Ali Kınık Büyüledi
04-08-2014 16:16
Google News


RUHİ DEMİR

Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlığı tarafından 'Bozkurtlar Geliyor' adlı açık hava konseri düzenlendi.

Kongre müzesi bahçesinde organize edilen konser programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konser programında açılış konuşması yapan Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, mübarek Ramazan ayını sağlık sıhhat ve huzur ile bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi; ‘Mübarek Ramazan ayını sağlık sıhhat ve huzur ile bitirmenin mutluluğunu yaşayıp, bayramın sevincine erişemeden Müslüman, Türk coğrafyası üstüne çöken kara bulutlarla yüreğimiz daralmaktadır. Yıllardır süregelen ve bugünde ülkemizin başlıca sorunlarından biri olarak göze çarpan 'çarpık din algısı' Türkmen soydaşlarımızın yaşadığı Irak, Suriye bölgelerinde had safhaya ulaşmış, Işid denilen bir iblis topluluğuyla zirveye ulaşmıştır’ dedi.

‘ÜLKÜCÜLER DİMDİK AYAKTADIR’

Ülkücülerin dimdik ayakta olduklarını altını çizen Başkan Yalçındağ; ‘Türkmen kızlarının adı esma, Türkmen erkeklerin ismi Mursi olmadığı ve bunlar topluca Rabia yapmadığı için mi Türkmen eline duyarsız ve kayıtsızsın basiretsiz yönetim anlayışlarının bariz göstergesi olan etkisiz dışişleri politikamız ile birlikte olanlara sadece seyirci kalan bir hükümet bilmelidir ki, akan mazlum Müslüman Türk kanlarına duyarsız Kalmaya devam ederlerse, bu kanda onları boğmaya hazır Türk ülkücüleri hala dimdik ayaktadır ve Müslüman Türk coğrafyasının intikamını alacak güç hala damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur. Ayaklar altına aldıkları milliyetçilik mefhumunun temsilcileri olarak bizler bu yaşananlara duyarsız kalmamaya kararlıyız’.

Başkan Turan Gazi Yalçındağ şöyle devam etti; ‘Ocağımızın düzenlemiş olduğu bozkurtlar geliyor temalı açık hava konserimize hoş geldiniz. Öncelikle son günlerde Azerbaycan da yaşanan hadiselerden ötürü duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Irak ve Suriye Türkmenlerinin katledilmesine sessiz kalan Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin tavrından cesaret bulmuş gibi, son zamanlarında saldırılarını arttıran Ermenistan adeta İsrail'e 'soysuz saldırılarında yalnız değilsin' demektedir. Bu saldırılar ve bu saldırılar için cesaret kaynağı olan durum bize şunu anlatmaktadır ki; dünya Türklüğü bir bütündür ve her bir parçasının yaşadığı mezalim engellenmek isteniyorsa da bir bütün olarak savunulmalıdır. Yaşanan bu son acının da bu şuuru canlandırıp diri tutması temennisiyle, bir soydaşları olarak acılarını acım bildiğim Azerbaycan halkına başsağlığı; Ermeniden Karabağ’ın, Rusdan Çeçenya'nın, masondan Kudüs ün, Çinden Doğu Türkistan’ın, hesabı sormak için yaşayacaktır’ ifadelerini kullandı.

‘KONSERE GELEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Düzenlenen açık hava konserine gelen herkese teşekkür ederek Başkan Turan Gazi Yalçındağ şunları söyledi; ‘Gündemi meşgul eden bir diğer konu ard arda alınan ihanet haberleridir. Ülkücü camianın teveccühü ile seçimleri kazanan, ardından üç beş kuruş karşılığında partisini, ahlakını, ırzını, namusunu satan hainler bugün, karakterlerine yakışanı yapmış, ihanet odaklarının ana üssü olan iktidarın gölgesine sığınmışlardır. Bu alçaklığın hesabı mahşer-i kübra da elbet görülecektir. Bu kadar kötü günlerin arasında siz ülküdaşlarımızla birlikte biraz olsun moral bulmak ve gereken yerlere biz buradayız demek için düzenlemiş olduğumuz bu konserimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

ALİ KINIK SAHNE ALDI

Konuşmanın ardından Halk Oyunları ve Mehteran gösterisinin icra edildiği açık hava konserinde Sivaslı vatandaşlar halk oyunları ve mehteranı büyük bir beğeni ile izledi.

Halk oyunları ve mehteran gösterisinin ardından sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Büyük bir coşku ve kalabalık önünde sahneye çıkan Ali Kınık’ı Sivaslı vatandaşlar coşku ile dinlediler.

ALİ KINIK’TAN GAZETEMİZE ÖZEL RÖPORTAJ

Ses sanatçısı Ali Kınık gazetemiz muhabirine özel açıklamada bulundu. Sivas’ı çok sevdiğini dile getiren Kınık, konsere gelen herkese çok teşekkür etti.

Ali Kınık, konserin çok güzel ve keyifli geçtiğini dile getirerek şunları söyledi; ‘Sivas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği konserde beraber olduk. Çok güzel ve keyifli bir program oldu. Sivas’ı daha önce çok geldim. Sivas’ı çok seviyorum, şehri ve insanları çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Değerli Sivaslılara konsere geldikleri için teşekkür ediyorum’.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!