USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Rakiplerimizi Önemsiyoruz?

?Rakiplerimizi Önemsiyoruz?

?Rakiplerimizi Önemsiyoruz?
10-10-2014 15:12
Google News


SPOR SERVİSİ

TFF 3. lig 2. grupta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor, ligin 6. haftasında 68 Yeni Aksarayspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde şimdiye kadar oynadığı 4 maçtan galibiyet alan, 1 maçı da beraberlikle tamamlayan yeşil beyazlı ekip, bu haftaki maça da galibiyet parolasıyla çıkacak.

Geçen hafta 3 – 0’lık Maltepe galibiyetinin ardından 3 gün izin verilen futbolcular, Kurban Bayramı’nın 4. gününden itibaren 68 Yeni Aksarayspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

‘BÜTÜN RAKİPLERİ ÖNEMSİYORUZ’

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, lider olmanın verdiği moralle 68 Yeni Aksarayspor maçına hazırlandıklarını belirterek, futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu ifade etti. 2. lig hedefine ulaşmak için bu maçı da kazanmak istediklerini ifade eden Tokuş, bütün rakipleri önemsediklerini söyledi.

TOKUŞ, TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

Milli Takım maçları sebebiyle hafta sonu Sivas’ta maç olmadığını hatırlatan Tokuş, Sivaslı taraftarları, 13 puanla lider durumdaki Dört Eylül Belediyespor ile sıralamada 7 puanla 6. olan 68 Yeni Aksarayspor maçına davet etti.

NEŞELİ ANTRENMAN

4 Eylül Belediyespor Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları nezaretinde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren futbolcuların, antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları görüldü

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’ndeki antrenmanı, Dört Eylül Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Muhammed Şeker, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gürbüzer, Genel Kaptan Özer Karadaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İzgi izlediler.

12 Ekim 2014 Pazar günü saat 15.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Yaşar Can Temizel yönetecek. Maç için tarihi Jandarma binası önünden ücretsiz otobüs kaldırılacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!