USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Durmak yok, çalışmaya devam

Durmak yok, çalışmaya devam

Durmak yok, çalışmaya devam
15-04-2013 09:52
Google News


KAAN KARAGUŞ
Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ne evinde 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşayan Sivasspor’da, gözler Ziraat Türkiye Kupası yarı final elemelerine çevrildi.
Kupada 17 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak kırmızı-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Gençlerbirliği karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından Cuma günü akşam saatlerinde bir araya gelen kırmızı-beyazlı kafile, maç sonrası kulüp tesislerinde kampa girdi. Gerek lig gerekse kupa mücadeleleri nedeniyle yoğun bir maç temposu içerisine giren Yiğidolar, dinlenmeden Trabzonspor maçı için kolları sıvadı.
 Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde önceki gün ilk idmanına çıkan kırmızı-beyazlıların, kupa düellosu öncesindeki ilk idmanda moralsiz olduğu gözlendi.
 Açma, germe ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışmalarda, Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. 2 grup halinde devam eden idman 5'e 2 top çalışması, dar alanda pas ve minyatür kale maç ile devam etti.
Yiğidolar bugün yapacağı tek idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!