USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?MÜTHİŞ BİR MESAFE ALINDI?

?MÜTHİŞ BİR MESAFE ALINDI?

?MÜTHİŞ BİR MESAFE ALINDI?
04-12-2014 18:13
Google News


BİK Genel Müdürü Atalay, ‘Biz şube açtıktan sonra Sivas’ta çok ciddi gelişim ve değişimler oldu. Buradaki gazete sahiplerimiz ve çalışanlarımız bir karar verdiler ve müthiş bir mesafe aldılar şuana kadar. Geleceğin Türkiye’sinin inşasında da, Sivas’ın inşasında da, İstanbul’daki Sivaslıların sesi soluğu olunmasında da, Türkiye genelinde dağılan Sivaslılar ile memleketleri arasında bağlantı kurulmasında da büyük rol oynayacaklar. Ben onu görüyorum.’

ERSAN ARSLAN                      

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi’nce düzenlenen ‘Medya ve Etik’ Konulu panele katılmak için Sivas Gelen Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, BİK Sivas Şubesi ve Sivas Valisi Alim Barut’u ziyaret etti. Atalay’a Özel Kalem Müdürü Tuğrul Bayrak, BİK Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu, Ankara Şubesi Personeli Atilla Aygün ve BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’de eşlik etti.

İlk ziyaretini BİK Sivas Şubesi’ne yapan Atalay, burada gazetelerin sahip ve yöneticileri ile bir araya geldi. İlk olarak yerel gazeteleri inceleyen BİK Genel Müdürü Atalay, Sivas’ta yayımlanan gazetelerin hem birleşme konusunda, hem de kalite konusunda Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, ‘Biz her gittiğimiz yerde Sivas’taki gazetelerimizi örnek gösteriyoruz. Sizleri, kısa sürede yakaladığınız bu başarı ve kaliteli yayımcılık için kutluyorum’ dedi.

BİK Genel Müdürü Atalay’a güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan ve Hakikat Gazetesi Yazı işleri Müdürü Aydın Deliktaş, bir sürpriz yaptı. Sivas’ın aşıklar kenti olduğunu belirten Deliktaş, Atalay’a üzerinde her iki gazete adına Sivas hatırası bir bağlama hediye etti. Bu güzel hediye için teşekkür eden Atalay, ‘Sivas’ta verilebilecek en anlamlı hediyelerden bir tanesi bu olsa gerek. Çok teşekkür ederim’ dedi.

VALİ BARUT’U ZİYARET ETTİ…

Atalay ve beraberindekiler daha sonra Sivas Valisi Alim Barut’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Valilik Şeref Defterini imzalayan Atalay, daha sonra Vali Barut ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Barut, BİK’in, Sivas basınına sağladığı katkının çok büyük olduğunu belirterek, kentteki gazetelerin her açıdan daha kaliteli bir hale geldiğini söyledi.

Barut; ‘Türkiye’de de BİK’in yerel gazeteler konusundaki kapsayıcı tavrını biliyoruz. Sizleri burada görmekten memnunuz. Özellikle mahalli basınla ilgili buradaki çalışmalar semeresini verdi. Gazeteler daha doygun, mizanpaj açısından, görsellik açısından daha düzgün bir yayın hayatına girdiler. Biz de kendileri ile bazen sitemli, bazen iyi geçinip gidiyoruz.’ Dedi.

‘TÜRKİYE’NİN İNŞASINDA

BÜYÜK ROL OYNAYACAKLAR’

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay ise konuşmasında Sivas basınından övgü dolu sözlerle bahsetti. BİK’in şube açması ile birlikte Sivas’taki gazetelerin çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Atalay, gazetelerin Türkiye’nin ve Sivas’ın inşasında büyük rol oynayacağını söyledi.

Vali Barut’a başarı dileklerinde bulunan Atalay, şu ifadeleri kullandı:

BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay; ‘Anadolu’muzun vazgeçilmez, en önemli şehrinde görev yapmak hakikaten onurdur. Bu görev, sizin gibi başarılı bir valimize de nasip oldu. Ben, çok başarılı olacağınıza da inanıyorum.

Sivas’ta biz şube açtıktan sonra çok ciddi gelişim ve değişimler oldu. Buradaki gazete sahiplerimiz ve çalışanlarımız bir karar verdiler ve müthiş bir mesafe aldılar şuana kadar. Geleceğin Türkiye’sinin inşasında da, Sivas’ın inşasında da, İstanbul’daki Sivaslıların sesi soluğu olunmasında da, Türkiye genelinde dağılan Sivaslılar ile memleketleri arasında bağlantı kurulmasında da büyük rol oynayacaklar. Ben onu görüyorum. Gezeler son derece derli toplu, güzel gazeteler haline geldi. Bizim şube müdürümüz Mustafa Yüksel beyefendi de meslektaşlarımızla el ele vererek son derece güzel çalışıyor.’

Atalay ve beraberindekiler daha sonra Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan Dört Eylül Belediyespor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını izledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!