USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Desteğinizle Kazanmak İstiyoruz?

?Desteğinizle Kazanmak İstiyoruz?

?Desteğinizle Kazanmak İstiyoruz?
20-11-2015 15:28
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

Sivas Belediyespor, ligin 13. haftasında kendi sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Son haftalarda oynanan karşılaşmalarda puan çıkaramayan Belediyespor, bu hafta İstanbul temsilcisi karşısında bunu telafi etmek istiyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde teknik direktör Zafer Turan nezaretinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı maçı kazanarak, çıkışa geçmek istiyor. Karşılaşma öncesinde hafif sakatlıkları bulunan Adem Sarı ve Ali Aydın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

‘TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ’

Teknik direktör Zafer Turan, Kartal maçına kazanmak için hazırlandıklarını belirterek, son haftalarda alınan kötü sonuçları bu maçla telafi etmek istediklerini ifade etti. Maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Turan, kazanmak için taraftar desteğinin önemine değinerek, Kartal maçında Sivaslı sporseverleri Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’na davet etti.

TARAFTARLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Diğer yandan Sivas Belediyespor ile Kartalspor arasında 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 13.00’de Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma için aynı gün kent meydanı tarihi jandarma binası önünden saat: 12:00’de taraftarlar için servis hareket edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!