Gündem

PTT Lojmanları Tehlike Saçıyor

PTT Lojmanları Tehlike Saçıyor

PTT Lojmanları Tehlike Saçıyor
25-12-2015 09:31


SERCAN ÇETİNEL / ÖZEL HABER

Depreme dayanıklılık testinden olumsuz sonuçlar alındığına dair hazırlanan raporlar neticesinde boşaltılan Kümbet mevkiinde ki 4 adet PTT lojman binaları, alkol kullanan vatandaşların uğrak mekanı haline geldi.

Akıbeti merak edilen 40 dairelik PTT lojmanları ile ilgili ise Başbakanlıktan henüz bir karar çıkmadı.

Lojman civarındaki çevre esnaflar ve hane halklarının, akşam saatlerinde binanın arka taraflarında bazı kişiler tarafından ateş yakıldığı ve bir tedirginlik yarattığı iddia edildi. Sadece bununla bitmediğini iddia eden vatandaşlar, harabeye dönmüş binalara belirsiz kişilerin girip çıktığını, kimilerin burada tahtaları ve demirleri sökerek götürdüklerini söylediler.

Ayrıca, binanın her yerinin döküldüğünü de sözlerine ekleyen vatandaşlar, buradan geçen kişiler için büyük tehlike oluşturduğunun altını çizdiler. Özellikle öğrencilerin, okul bölgesine gitmek için bu binanın yanındaki arsadan geçtiklerini söyleyen vatandaşlar,  öğrenciler evlerin camlarına her gün taş atarak kırdıklarını ve kendilerine eğlence olarak gördüklerini söyledi. Biran önce binaların yıkılarak tehlikenin ortadan kaldırılması gerekiyor dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER