Gündem

Park City´deki Yangın Korkuttu

Park City´deki Yangın Korkuttu

Park City´deki Yangın Korkuttu
28-01-2016 17:17


HAYRULLAH AĞKAŞ / ÖZEL HABER

Yaklaşık 10 yıl önce Kümbet mevkiine yapılan Sivas’ın ilk Alış Veriş Merkezi olan Park City’de önceki gece yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Önceki akşam geç saatlerde ilimizin ilk Alış veriş merkezi olan ancak uzun yıllardır atıl vaziyette icralık olarak bekleyen Park City alış veriş merkezindeki yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

İhbarı alan itfaiye ve polis ekipleri bölgeye gelip, güvenlik tedbirlerini alarak, yangına müdahale etti. Alış veriş merkezi içerisinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, ekiplerin anında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın nedeniyle duman içerisinde kalan alış veriş merkezinde itfaiye ekipleri ön ve arka girişlerini açık tutarak, binanın havalandırılmasını sağladı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yangının söndürülmesinin ardından polis ekipleri de bir süre alış veriş merkezi önünde bekleyerek tedbir aldı.

Uzun yıllardır icralık durumunda bulunan ve yaklaşık 13 Milyon TL bedelle alıcısını bekleyen alış veriş merkezinin akıbeti merak ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER