Gündem

Koçak´la bir yıl daha

Koçak´la bir yıl daha

Koçak´la bir yıl daha
29-05-2013 17:31


RUHİ DEMİR

Sivasspor’da iç transfer harekatı başladı.

Spor Toto Süper Lig’de 2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinin ardından gerek teknik heyette, gerekse kadroya dahil olacak isimler konusunda hummalı bir çalışma içerisine giren kırmızı-beyazlılar, iç transferde siftah yaptı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından, dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ile prensipte anlaşmaya varan Yiğidolar, sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek 11 ismi masaya yatırdı.

Sözleşmesi sona eren Nijeryalı golcü Michael Eneramo, Milan Cerny, Ricardo Pedriel Suarez, Erhan Güven, Sercan Yıldırım ve kaleci Seneck ile kesin olarak yolları ayıran kırmızı-beyazlıların gündeminde, Uğur Kavuk, Adem Koçak, Erman Kılıç, Kadir Bekmezci ve Hayrettin Yerlikaya yer aldı. Kadir Bekmezci’nin ise kesin olarak takımdan ayrılmak istemesini söylemesinin ardından kalan 4 isim üzerinde yoğunlaşan Sivasspor yönetimi, ilk anlaşmayı Adem Koçak ile yaptı.

Geçtiğimiz yıl devre arası transfer döneminde Bursaspor’dan transfer edilen ve bir yıl opsiyonu bulunan 30 yaşındaki orta oyuncusuyla yeni sezonda da ‘yola devam’ denildi. Önceki gün kulüp tesislerinde mukavele imzalayan Koçak, bir yıl daha Sivasspor forması terletecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER