Gündem

Galibiyetle Başladı

Galibiyetle Başladı

Galibiyetle Başladı
21-09-2013 14:05


İRFAN ÖZŞEKER

Geçtiğimiz sezon Voleybol 1. ligde mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, 1. Lig’den düşmesinin ardından bu sene ikinci Lig’de mücadele edecek. Sezon hazırlıklarına Sivas’ta başlayan Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımı ikinci kamp çalışmaları için gittiği Antalya’nın Alanya ilçesinde Türk Telekom’un düzenlediği dörtlü turnuvaya katıldı. Bu turnuvada ilk maçını Adana Beyza ile oynayan Belediyespor maçtan 3-0 galip ayrıldı. Voleybol takımı, Alanya’daki turnuvada maça hızla başlayan Belediyespor oyuna ağırlığını koyarak,  ilk seti 25 -20 ikinci seti 25 -17 3 setti ise 25 -19 alarak turnuvaya galibiyetle başlamış oldu. Belediyespor turnuva kapsamında İkinci maçını Tokat Belediye Plevne ile oynarken kupanın son maçını ise Alanya Türk Telekomspor ile oynayacak.

Alanya’daki turnuvanın ardından 10–12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye kupası elemelerine katılacak.

Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımı antrenörü Levent Zoroğlu, Sivas’ı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, bu turnuvaya bu amaçla katıldıklarını belirterek kalan maçlarımızı da kazanarak şehrimize dönmek istiyoruz dedi.

Antrenör Levent Zoroğlu, Türkiye kupasında birinci ligden Çankaya ve Torul, ikinci ligden ise Bahçelievler takımlarıyla maç yapacaklarını söyledi. Zoroğlu, geçen seneden takımda olan Taner ve Anıl’ın dışında takımı neredeyse tamamen yenilediklerini belirterek, ilk hedeflerinin güzel voleybol olduğunu ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER