Gündem

Belediye geri sayımda

Belediye geri sayımda

Belediye geri sayımda
05-07-2013 17:59


SPOR SERVİSİ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Dört Eylül Belediyespor, 8 Temmuz'da topbaşı yapacak.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 Eylül Belediyespor A takımı, 8 Temmuz'da Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde toplanarak, teknik direktör Alaettin Çiçek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Bu arada, 4 Eylül Belediyespor'un düzenlediği seçmelerde beğenilen bazı sporcular, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde çalışmalara başladı. Antrenmanlarda sporcuların performansları yakından izlenecek ve takıma faydalı olacağı düşünülen futbolcular, 4 Eylül Belediyespor altyapısına kazandırılacak.

YAZ FUTBOL OKULU

Öte yandan, Dört Eylül Belediyespor Kulübünce düzenlenen futbol yaz okuluna 10-14 yaş arası yaklaşık 200 öğrenci katılıyor. Çocuklar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri evlerinden otobüsle alınıp Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'ne götürülüyor ve kurs bitiminde de tekrar evlerine bırakılıyor.

Çocuklarını futbol yaz okuluna gönderen veliler, Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve kulüp yetkililerinin çocuklarıyla yakından ilgilendiğini belirtti. Veliler, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'ni Sivas'a kazandırdığı için Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER