Gündem

?Bu yıl temel atacağız?

?Bu yıl temel atacağız?

?Bu yıl temel atacağız?
25-06-2013 17:22


EMRE ELAGÖZ

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, tüm projelerin bu yıl temelinin atılacağını söyledi.Eski Sanayi’deki çalışmaların durduğu yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Uzun, açılan davalarla ilgili süreçlerinin devam ettiğini, sona eren 7 davanın belediye lehine sonuçlandığını söyledi.

Uzun; ‘Eski Sanayi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kamuoyunda belki, sanayinin durma noktasına geldiği ile alakalı bir takım söylentiler olsa da biz son hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 18 uygulaması ile ilgili çalışmalarımız, tapu işlemlerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse inşallah Temmuz ayının sonlarına doğru AVM’nin marka karması ve işletmesi ile alakalı ihaleye çıkacağız.

Allah nasip ederse Sivas Belediyesi olarak bizim yönetimimiz tarafından Turkuaz Projesi’nin temeli atılacak. Bu yıl temel atacağız.

Hukukta olan davalar var. Kamuoyunda, daha doğrusu oradaki esnaf kardeşlerimi ziyaret ettiğime şöyle söylemler oluyor, ‘davalar açıldı Turkuaz Projesi durduruldu’ diye. Açılan davalar, devam eden davalar doğrudur. Yalnız 7 tane şuana kadar mahkeme tarafından neticelendirilmiş davalar vardır ve bu davalar belediyemizin lehine sonuçlanmıştır. Allah nasip ederse Turkuaz Projesi içerisindeki bütün projelerin temelini bu yıl atacağız. Projelerimizin temelini atmak noktasında bizim bu çalışmalarımızı engelleyen hiçbir husus yoktur’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER