Gündem

Coşkun: ?Yapılacak Çok İş Var?--Video

Coşkun: ?Yapılacak Çok İş Var?--Video

Coşkun: ?Yapılacak Çok İş Var?--Video
26-10-2018 07:00


HAYRULLAH AĞKAŞ

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Av. Mustafa Coşkun, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti´den aday adayı olacağını açıkladı.

İlimizdeki basın mensuplarının da katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Coşkun, geçmişten günümüze dek birçok kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Kuruluşlarında çok sayıda faaliyetlerde bulunduklarını ve önümüzdeki dönemde de Belediye Başkanı olarak hizmete devam etmek istediklerini kaydetti.

Geçtiğimiz dönemlerde Sivas Baro Başkanlığı görevini yapan Coşkun, sonrasında 3 dönemdir de MÜSİAD Sivas Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi. MÜSİAD´ın tüzüğü gereği buradaki görevinde bu son senesi olduğunu ifade eden Coşkun, yakın çevresiyle yaptığı istişareler sonucunda resmi sürecin başlamasından itibaren Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak başvuru yapma kararı aldıklarını aktardı.

Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili resmi sürecin henüz başlamadığını belirten Coşkun, ?Önümüzdeki ay içerisinde muhtemelen 5 Kasım itibariyle bu süreç başlatılacak. Ben yaptığımız istişarelerin sonucu olarak bu yola çıkmış bulunuyorum. Başvurunun ardından AK Parti bünyesinde yapacağımız basın toplantısıyla da resmi açıklamamızı yapacağız? dedi.

Bu sürecin bir hizmet yarışı olduğunu belirten Coşkun, ?Mevcut Belediye Başkanımız Sami Aydın´a ve daha önce görev yapmış bütün Başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu adaylık sürecinde yola çıkacak tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Bu hizmet yarışında bayrağı devralıp, daha yükseklere taşımaya gayret edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Sivas ile ilgili projelerini daha detaylı bir şekilde ilerleyen süreçte açıklayacaklarını belirten Coşkun, şunları kaydetti:

?Bu süreç içerisinde Sivas´ın daha da gelişerek kalkınacağını düşünüyoruz. İller yarışında Sivas olarak daha öne çıkacağımızı düşünüyorum. Sivas´ta yapılacak daha çok iş var. Madem büyüyen bir Sivas´ı hedefliyoruz, Sivas büyüdükçe sanayi, kültür ve turizm şehri haline geldikçe Sivas´ın büyüyeceğini, hizmetlere olan ihtiyacının da artacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla da çok daha büyük projelere imza atmamız gerekiyor. Önümüzdeki süreçte inşallah Belediye Başkanı olmamız durumunda hayata geçireceğimiz projelerimizi içeren geniş bir toplantı da yapacağız. Temel hedefimiz daha büyük bir Sivas??

/resimler/2018-10/25/1559153719063.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER