Gündem

FIRSATI TEPTİK (0-1)

FIRSATI TEPTİK (0-1)

FIRSATI TEPTİK (0-1)
18-05-2014 21:13

Sivasspor, ligin son müsabakasında sevinci üzüntüye dönüştürdü. Lige Avrupa hayali ile başlayan ve bu hayalini kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar’ı yenerek perçinleştiren ve direkt olarak Avrupa’ya gitmeyi garantileyen Sivasspor, son müsabakasında Kardemir Karabükspor’a yenilince Avrupa’ya yapacağı ön eleme müsabakaları ile gitme hakkını elde etti.

OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında direkt Avrupa hayalini zora soktu.

Son haftaya Trabzonspor’un önünde 3 puan farkla Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan Sivasspor penaltı golü ile Avrupa’yı altın tepside Trabzon’a sundu. Averajla Trabzonspor Avrupa’ya direkt olarak giderken Sivasspor ise eleme müsabakaları oynayacak.

Son haftalarda iyi bir futbol sergileyen ve aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Sivasspor aynı başarıyı Kardemir Karabük deplasmanında gösteremedi ve 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

ROBERTO CARLOS; ‘İYİ OYNAMADIK’

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos müsabaka sonrasında yaptığı açıklamada çok iyi oynayamadıklarını ve rakibe verdikleri fırsatla sonucun kaçınılmaz olduğunu söyledi. Carlos; ‘Karabük deplasmanında futbolcularımdan böyle bir oyun beklemiyordum. Bu müsabakanın çok önemli olduğunu defalarca söylememe rağmen oyuncular stres yaptı. Son dakikalarda elde ettiğimiz pozisyonları gole çevirmedik ve kaybettik. Üzgünüz’ dedi.

GOL DAKİKASI

Dakika 50. Furkan Özçal'ın savunma arkasına attığı harika pasa hareketlenen Michael Eneramo, ceza sahası içinde kaleci Nihat Şahin'in müdahalesi ile yerde kaldı ve Mete Kalkavan beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen İlhan Parlak, kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek takımını 1 – 0 öne geçiren golü attı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER