Gündem

Kupa Golcüsünün ?İkiz? Sevinci

Kupa Golcüsünün ?İkiz? Sevinci

Kupa Golcüsünün ?İkiz? Sevinci
23-01-2014 15:41


SPOR SERVİSİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor filelerini 2 kez havalandıran Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, gollerini 1 hafta önce dünyaya gelen ikiz bebekleri Mira ve Alya'ya armağan ettiğini söyledi.

Bu sezon 11'i ligde 6'sı kupada 17 maçta forma giyen Arslan, özellikle kupa maçlarındaki performansıyla dikkati çekiyor. Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un kupa karşılaşmalarında daha uzun süre görev verdiği Arslan, bu şansı iyi değerlendiriyor.

Arslan, kupadaki golcü kimliğini dünkü Akhisar Belediyespor maçında da gösterdi. Ege temsilcisinin filelerini 2 kez havalandırarak Sivasspor'a grup maçlarındaki ilk galibiyetine katkı sağlayan Arslan, gol sayısını da 6'ya çıkarttı. Arslan, bu sezon geride kalan maçlarda 6 golle kupanın en golcü ismi oldu.

'GRUPLARDAN ÇIKMAK VE FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ

Hakan Arslan, yaptığı açıklamada, takım olarak hem ligde hem de kupada iki kulvarda mücadele ettiklerini, hedeflerinin sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Avrupa kupalarına katılmanın en kestirme yolunun kupa olduğunu belirten Arslan, 'Bu nedenle kupayı çok önemsiyoruz. Gruplardan çıkmak ve final oynamak istiyoruz. Böylelikle Avrupa kupaları hedefimize daha kestirmeden ulaşabiliriz' dedi.

Arslan, iki kulvarda da takım olarak çok büyük mücadele gösterdiklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Takım olarak herkes elinden gelen katkıyı sunmaya çalışıyor. Ben de çok gayret gösteriyorum ve meyvelerini gollerle alıyorum. Kupada 6 gole ulaştığım için çok mutluyum ama önemli olan takımın kazanması. Kupada daha fazla süre aldığım için daha skorer bir kimliğe büründüm. John Utaka'nın sakatlığı ve Rafik Djebbour'un takımdan ayrılmasıyla maçlarda forvetsiz oynuyor gibi gözüküyoruz. Carlos, sürekli ileri çıkmamı ve pozisyonların içinde bulunmamı söylüyor. Ben de fizik gücümün el verdiği ölçüde rakip kaledeki pozisyonları zorluyorum. Neticesinde de goller atıyorum.’

Ligde de daha fazla şans bulması durumunda elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade eden Arslan, her zaman göreve hazır olduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER