Gündem

İlk Brifing Özel İdareden

İlk Brifing Özel İdareden

İlk Brifing Özel İdareden
10-03-2014 17:22

OĞUZHAN SARZEP

Vali Barut´a ilk brifing özel idareden

Kısa süre önce ilimize atanarak görevine başlayan Vali Alim Barut İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek çalışmalarla ilgili brifing aldı

İl Özel İdaresi Genel sekreteri Salih Ayhan, genel sekreter yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Barut, İdarenin çalışmaları hakkında brifing aldı.

İl Encümen Toplantı Salonunda yaklaşık iki saat süren toplantıda İl Özel İdaresinin çalışmaları Genel Sekreter Salih Ayhan ve birim müdürleri tarafından Vali Alim Barut´a aktarıldı. İl Özel İdaresi´nin prestij projeleri hakkında detaylı bilgilerinde verildiği toplantıda Vali Alim Barut bu projelerle yakından ilgilenerek geniş kapsamlı bilgi notu alarak detaylı inceleyeceğini söyledi. 

VALİ KEMELEK´İ ANDI

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği toplantı salonunda geçirdiği ameliyat sonrasında hayatını kaybeden Vali Zübeyir Kemelek´i rahmetle andığını belirten Vali Alim Barut, ortaya konan hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Bugüne kadar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yürütülen işlerde belli bir mesafe kat edildiğini bundan sonraki süreçte de özverili çalışmaların süreceğini vurgulayan Vali Alim Barut, ?Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, Et Entegre Tesisi, Kongre Müzesi, 112 Acil Çağrı Merkezi gibi önemli projelerin biran önce tamamlanması için çalışacağız. 2013 yılı içerisinde bu projelerin hazırlık ve altyapı çalışmaları tamamlanmış, belli bir noktaya gelinmiş. Artık bizlere düşen görevde bu çalışmaları zamanında tamamlayarak halkın hizmetine sunmaktır. Yapılacak olan işlerde kaliteyi ön planda tutmalıyız. İhtiyacımız olan her türlü teknoloji, donanım, araç gereç ve ekipmana sahibiz, eksiklerimiz varsa bunları da tamamlayabiliriz. İşlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde ortaya konması önceliğimiz olacak.? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER