Gündem

Çekiliş Yapıldı

Çekiliş Yapıldı

Çekiliş Yapıldı
30-01-2014 17:38


ERSAN ARSLAN

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, 'Kendimi seviyorum emniyet kemerimi takıyorum' adı altında başlattığı ödüllü kampanyanın çekilişini gerçekleştirdi.

1 Haziran 2013 tarihinde başlatılan kampanya kapsamında kuponların dağıtımının ardından 15 Temmuz’dan sonra yılsonuna kadar trafik cezası yemeyen sürücülere çekilişten yararlanma hakkı sağlanmıştı. Kentte Trafik ekiplerinin dağıttığı 20 bin çekiliş kuponundan vatandaşların doldurarak teslim ettiği 8 bin kupon çekilişe katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çekilişe Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Ertuğrul, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Önal, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Cengiz Emirza, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalman ve diğer emniyet görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Ertuğrul, ‘İlimizde trafik birimlerimizce kampanyası düzenlenen ‘kendimi seviyorum, emniyet kemerimi takıyorum’ kampanyası 1 Haziran 2013-31 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılmıştır. Kazanan talihlilerin çekilişleri Vali Yardımcımızın başkanlığında yapılacaktır. 11 Şubat 2014 tarihinde saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle de talihlilere hediyeleri dağıtılacak’ dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ise, bu etkinliğin Sivas’taki trafik güvenliği eylem planı çalışmaları kapsamında eğitim ana başlığı altında emniyet kemerini takımının özendirmesi amacıyla düzenlendiğini söyledi. 2014 yılı içinde de çeşitli programlar gerçekleştirileceğini ancak bunları daha sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Aydın, şu şekilde konuştu:

‘Bu çalışmaların temelinde esas olarak trafik güvenliği eylem planı çalışmalarımız var. Trafik güvenliği Eylem Planı 2014 çalışmalarında 3 ana başlık var aslında. Bir tanesi Sivas’taki vatandaşlarımızın trafik güvenliği konusunda eğitimi, ikincisi polis ve jandarma trafik birimlerinin denetimi, 3’üncüsü de sağlık, ambulans müdahale sistemi. Bu üç başlık altında ilimizde 2014 yılı planı içerisinde ciddi çalışmalar yapılacak. Bunu önümüzdeki süreç içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız. Bu çalışmamız ise eğitimin alt başlığı olan emniyet kemeri takımının özendirilmesi ile ilgili. Bu konuda dağıtılan çekiliş kuponlarını dağıtan arkadaşlarımız için hediye çekilişi yapıyoruz.’

ÇEKİLİŞ YAPILDI…

Konuşmaların ardından yapılan çekilişle 8 bin kupon arasından hediye almaya hak kazanan talihliler belirlendi.

Çekilişle, 20 çocuk koltuğu, 20 blutooth cep telefonu kulaklığı, 20 ilk yardım çantası, 20 oto temizlik seti, 20 yangın söndürücü ve 100 adet ortopedik koltuk sırtlığı olmak üzere toplamda 200 ödül için asil ve yedek talihliler belirlendi.

Çekilişi Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Ertuğrul, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Önal, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Cengiz Emirza, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İl Trafik Komisyonu Üyesi Çetin Özdemir, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalman,  diğer emniyet yetkilileri ve vatandaşlar gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER